Long Stay Mar Menor

Ohjattu Long Stay -matka

Mar Menor 5.11.-3.12.2022

 

Tämä yhteisöllinen Long Stay -matka sopii erityisesti sinulle, joka haluat viettää kuukauden golfaten ja nauttien samanhenkisten long stay -matkaajien seurasta.
Matkanjohtajina matkalla toimivat kokeneet ja pidetyt matkanjohtajamme ja golfisäntämme; Pirjo Laitila ja Esa-Tuomas Malinen.

 

Ryhmän koko on maksimissaan 32 henkilöä, joten tutustut varmasti uusiin pelaajiin ja sinun on helppo sopia yhteisiä kierroksia pienemmällä porukalla niinä päivinä, kun ryhmällä ei ole ennakkoon varattuja tiiaikoja.

Mar Menorin resort on viihtyisä ja eläväinen. Peruspalvelut kuten kauppa, apteekki, hieroja ja terveyspalvelut ovat lähellä eli täällä voit olla kuin kotonasi.
Klubitalo ja range ovat keskeisellä sijainnilla ja resortin alueella on useampia ravintoloita niille illoille, kun et jaksa itse kokkailla huoneistossa tai kaipaat sosiaalista kanssakäymistä ja uusia makuja.

 

Tälle matkalle on helppo lähteä mukaan, vaikka olisit lähdössä Long Stay -matkalle ensi kertaa. Kokeneet matkanjohtajat opastavat sinut heille jo monen vuoden takaa tutun resortin ja kenttien saloihin ja saat kaiken tarvittavan infon ja palvelun Golf Plaisirilta myös ennen matkaasi.

 

Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat kysyä jotain matkaa koskien.

Tiedot

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.975€

Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
Sis. kirjattavan matkatavaran ja golfbägin kuljetuksen sekä käsimatkatavaran
Majoitus Mar Menor Residences yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoissa
Siivous 1krt/viikko ei sis. keittiön siivousta
4 yhteistä päivällistä matkan aikana Mar Menorissa
Rajaton golf kolmella kentällä (Mar Menor, Saurines ja Hacienda Del Alamo)
Suomalaisten golfisäntien palvelu kohteessa ja yhteiset treenit ja pelit viikoittain

Lisämaksusta:
- 9€/hlö kierrosmaksu maksetaan paikan päällä caddiemasterille ennen jokaista kierrosta
- Kolmipyöräinen työntökärry loman ajaksi +40€
- Golfauto 28 vrk +500 € (saatavuuden mukaan, ennakkovaraukset eivät ole mahdollisia)
- Vuokra-auto 26 vrk 6.11.-2.12. (nouto ja palautus Mar Menor), täysi vakuutus ilman omavastuuta, kaksi kuljettajaa
Luokka C: Seat Ibiza / VW.Polo +988€
Luokka F Automaattivaihteinen auto +1180€
Luokka G: Renault, Scenic tai vastaava +1240€

Asiakaspalvelun kautta varattavat palvelut:
Huom. Jos haluat varata majoituksen kahden makuuhuoneen huoneessa 3-4:lle henkilölle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Samoin vuokra-autovaraukset tulee tehdä sähköpostitse tai puhelimitse matkavarauksen jälkeen tai matkavarausta tehdessäsi.

Sää tällä hetkellä

weather-icon25.8℃

Mar Menor

Mar Menor Golf Course sijaitsee Espanjan Murcian alueella lähellä Torre Pachecon kaupunkia, 5 kilometrin päässä Mar Menorista, suuresta sisämerestä, joka on antanut myös koko alueelle, resortille ja golfkentälle nimen. Vuorten ympäröimä kenttä sijaitsee vanhan sitrushedelmätarhan paikalla ja ulottuu 59 hehtaarin alueelle. Sen ensimmäiset yhdeksän reikää on suunnitellut Dave Thomas ja viimeiset yhdeksän reikää ovat Nicklaus Designin käsialaa ja niissä on leveät väylät ja avaruutta. Mar Menorin kenttä tarjoaa monipuolisen golfkokemuksen. Kenttä on helppo kävellä ja se sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellista, golfklubista ja huoneistoista.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6153 58015101
Driving range lyöntimatot
Golfkentän suunnittelija Dave Thomas ja Nicklaus Design

Saurines

Saurines-golfkenttä sijaitsee Murcian Balsicasin alueella. Sen muotoilu on samanlainen kuin Las Vegasin ja Arizonan aavikkokentillä. Sille on ominaista hiekkadyynien ja viheriöiden väliset väylät, joissa on vaikuttavan muotoiset greenit. Lisäksi tunnusomaista ovat harvat bunkkerit ja suuri lampi keskellä kenttää, joka tulee peliin useilla väylillä. Kentän on suunnitellut Jack Nicklaus. Se avattiin vuonna 2011 ja siitä on tullut varsin nimekäs Murcian alueella.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Aavikkomainen puistokenttä
Lisätietoa Par 72, 6473 55924918
Driving range ei
Kentän suunnittelija Jack Nicklaus

Hacienda del Alamo

Hacienda del Alamon golfkenttä vihittiin käyttöön vuonna 2006. Dave Thomas on suunnitellut tämän 18-reikäisen kentän tavoitteenaan tarjota todellisen mestaruuskentän ja hän on onnistunut siinä hyvin. Takatiiltä katsottuna kenttä on yksi Espanjan pisimmistä ja jopa keltaiselta ja punaiselta tiiltä pelatessa se on varsin haastava.
Kuten usealla muullakin Murcian ja Cartagenan välisen alueen kentällä, Hacienda del Alamossa väyliä reunustavat haasteelliset karheikkoalueet. Raffeissa on terävät reunat, mikä antaa jokaiselle väylälle selkeät raamit. Se on visuaalisesti kiehtova. ympärillä. Kenttä on hieman kumpuileva ja viheriöt ovat muodoiltaan mielenkiintoiset. Kahdella hienolla par 3 -reiällä, numeroilla 8 ja 12, tulee vesi peliin ja pallo on lennätettävä hyvän matkaa veden yli päästäkseen viheriölle. Lähellä klubitaloa sijaitsee pari järveä, jotka luovat draamaa ja jännitystä sekä 1. että 10. reikien avauslyönteihin ja 9. ja 18. reikien greenilähestymisiin.
Hacienda del Alamossa on fantastinen golfakatemia, jossa on laaja range, useita chippi- ja pitch-viheriöitä, iso puttiviheriö ja kuusi täydellistä lyhyttä väylää vain harjoittelua varten.
Täällä on myös upea klubitalo, jossa on hyvin varustettu kauppa, mukava baari ja ravintola. Ravintolassa on suuri terassi, jossa voit nauttia lounaan auringossa seuraten peliä 9. ja 18. griineillä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Aavikkomainen puistokenttä
Lisätietoa Par 72, 6150 5801 5101
Driving range Laaja golfakatemia, lyönti nurmelta.
Kentän suunnittelija Dave Thomas

Mar Menor Residences

The Residences Mar Menor huoneistot ovat todellinen rauhan tyyssija Costa Cálidan alueella, Murcian maakunnassa. Kohde palvelee erinomaisesti niin aurinko- kuin rantamatkailua sekä kulttuuri- ja golfmatkaajaa. Huoneistot sijaitsevat 18-reikäisen golfkentän laitamilla.
Huoneistoille on ominaista omat parvekkeet, joilta on näkymät golfkentälle tai uima-altaalle. Huoneistoilta voi siirtyä klubitalolle ja hotellille joko kävellen tai autolla, jolloin pysäköinti onnistuu klubitalon läheisyyteen. Resortissa on hyvät palvelut, kuten ruokakauppa sekä 6 ravintolaa ja baaria, joissa voit nauttia paikalliseen ja Välimeren keittiöön perustuvista gastronomisista kokemuksista.

Tiedot

Standardstarstarstarstar
SijaintiMar Menorin golfkentän vieressä
Huoneisto1-2 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, 1-2 suihku/wc-tilaa, parveke tai terassi, pesukone
Etäisyys Murciaan50km
Etäisyys rannalle12km (Mar Menor) 24km Torre de La Horadada (Välimeri)
TietoaTennis, uima-allas, padel, ravintoloiita ja marketti

Golfohjelma

Ryhmälle on varattu ensimmmäiselle matkaviikolla 6 kierrosta golfia etukäteen.
Seuraaville matkaviikoille on varattuna 1 kierros yhteistä viikkokisaa varten.
Loput tiiajat jokainen varaa paikan päällä. Saatte matkan alussa lomakkeen, johon täytätte long stay matkaanne koskevat tiiaikatoiveet ja palautatte lomakkeen caddiemasterille, joka vahvistaa varauksenne käsiteltyään toiveet.

Huom. Rajaton kuukauden golf edellyttää 9€/kierros maksua caddiemasterille, ennen jokaista kierrosta.
Voit varata maksimissaan 3 green feetä/samalle kentälle/viikko.
Liikkuminen Saurineksen ja Hacienda Del Alamon kentille edellyttää oman vuokra-auton käyttöä.

Ryhmän ensimmäinen tiiaikalähtö:

PäivämääräGolfkenttäTiiajat
6.11.2022Mar Menor12:48->
7.11.2022Mar Menor11:18->
8.11.2022Saurines12:03->
10.11.2022Mar Menor08:09->
11.11.2022Hacienda Del Alamo09:48->
12.11.2022Saurines08:54->
18.11.2022Mar Menor13:33->
25.11.2022Hacienda Del Alamo12:39->
2.12.2022Saurines11:00->

 

 

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.