Osallistu Golf Plaisirin kilpailuun ja voita

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa matka suosittuun La Calaan Costa Del Solilla. Vastaa kolmeen yksinkertaiseen kysymykseen La Calasta ja Costa del Solista. Seuraavaksi tunnista kuvan kuuluisa golfaaja. Huom. Kuvaa on editoitu tekemään tunnistamisesta hieman vaikeampaa. Voittaja saa palkinnoksi matkan La Calaan puolihoidolla ja viidellä päivä greenfeellä.

Osallistu kilpailuun täälläPääpalkinto

Kilpailun pääpalkinto on viikon pakettimatka Costa del Solin La Calaan. Voittomatka sisältää: edestakainen lento, 7 yötä kahden hengen huoneessa hotellissa, puolihoito, 5 koko päivän greenfeetä sis. jaetun golfauton, lentokenttäkuljetus, golfisäntämme palvelu. Matka ajankohta on 19.-26.2.2022. Golfmatkan arvo on alkaen 1365€. (13,995 SEK).

Tietoja kilpailusta

Kilpailu päättyy 30.10.2021. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa yli 18-vuotias. Golf Plaisirin tai Out Of Boundsin työntekijät ja heidän omaisensa eivät voi osallistua kilpailuun. Voittaja maksaa kaikki palkintoverot. Voittoja ei voi vaihtaa käteiseksi. Jokainen henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran. Jos useampi kuin yksi henkilö onnistuu saamaan oikeat vastaukset, kilpailu ratkaistaan bonus-kysymyksen avulla. Tuomaristo, joka koostuu Golf Plaisirin ja Out Of Boundsin työntekijöistä valitsee parhaan vastauksen kaikkiin bonuskysymyksiin. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

 

 

Henkilötietojen käsittely

Osallistuessasi kilpailuun, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä. Keräämme myös tietoa siitä, mitä sähköposteja päätät lukea, mitä linkkiä klikkaat ja mistä tarjouksista olet kiinnostunut. Golf Plaisir pyrkii aina tarjoamaan sinulle täydellisen golfmatkan. Näin ollen tietoja matkahistoriastasi, mieltymyksistäsi ja siitä, miten käytät uutiskirjettä, käytetään sinulle lähettämien postien sisällön mukauttamiseen. Tällä tavoin Golf Plaisir voi antaa sinulle asiaankuuluvia tietoja ja tarjouksia, jotka sopivat juuri sinun kiinnostuksen kohteisiisi. Käytämme keräämiämme tietoja myös viestintämme sekä tuotteidemme ja palvelujemme analysointiin, kehittämiseen ja parantamiseen. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa kunkin uutiskirjeen alareunassa olevan linkin kautta. Golf Plaisir tallentaa yhteystietosi ja lähettää sinulle uutiskirjeitä vain niin kauan kuin haluat.

Haluatko tietää lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi?

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä 09 6154 7406 tai lähetä meille sähköpostia info@golfplaisir.fi