Kesäkampanja

Nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa golfmatka syksylle tai talvelle hyödyntämällä kesäkampanjaamme! Palkitsemme ajoissa matkansa varaavat jopa 150 euron alennuksella. Äkkilähtöalennusten sijaan annamme siis edun ennakkoon varaajille eli heille, jotka tekevät matkavarauksensa kesäkuun ja heinäkuun aikana.

FLEX – Matka

 

Flex-matka on golfmatka, jonka koot täysin itse. Matkustat itse ja päätät itse, minne haluat mennä, kuinka kauan haluat olla poissa, missä haluat yöpyä ja missä ja kuinka paljon golfia haluat pelata. Jos varaat Flex-matkan Golf Plaisirin kanssa ennen heinäkuun 10. päivää, saat jopa 100 euron alennuksen. Sinun tarvitsee vain syöttää tarjouskoodi, matkaa varattaessa.

Alennuskoodit:

Lento + Hotelli + Golf – Anna alennuskoodi PAKETTI ja saat 100 euroa alennusta per varaus
Lento + Golf – Anna alennuskoodi LENNOT ja 50 euroa alennusta per varaus
Hotelli + Golf – Anna alennuskoodi HOTELLI ja saat 50 euroa alennusta per var

Lue lisää

 

La Cala, Costa Del Sol

 

La Cala Golf Resort sijaitsee Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä. Se koostuu kolmesta 18-reikäisestä kentästä ja siellä on erinomainen hotelli, joka sijaitsee aivan golfklubin vieressä.

Alennuskoodit:

Viikon matkat – Syötä alennuskoodi AGP07 ja saat 100 euron alennuksen per henkilö.

Lue lisää

 

Alennus koskee kaikkia La Calan matkojamme. Olet oikeutettu alennukseen, kun käytät alennuskoodia matkaa varatessasi ja varaus on tehty viimeistään 17. heinäkuuta ja matkoja  kyseiselle ajankohdalle on varausvaiheessa saatavilla. Huomioithan, että osa lähdöistä voi täyttyä nopeasti. Voit säästää100 euroa per henkilö viikon matkastasi, kun toimit nopeasti. Golf Plaisir pidättää oikeuden päättää kampanjan milloin tahansa ilmoittamatta erikseen.

 

Amarilla, Teneriffa

 

Teneriffan eteläpuolella ei voi olla näkemättä jylhää 3718 metrin korkuista Teide-vuorta. Vuoren varjossa voi nauttia parhaasta golfilmastosta ja vain muutamasta sadepäivästä muuten aurinkoisen sään ohella. Upean ilmaston lisäksi Amarilla Golf on yksi harvoista Teneriffan golfkentistä, joka todella kulkee rannikolle asti ja jossa voi tuntea meren tuulahduksen.

Alennuskoodit:

Viikon matkat – Syötä alennuskoodi AMARILLA07 ja saat 50 euron alennuksen per henkilö.

Kahden viikon matkat – Syötä alennuskoodi AMARILLA14 ja saat 100 euron alennuksen per henkilö.

Lue lisää

 

Alennus koskee kaikkia Amarillan matkojamme. Olet oikeutettu alennukseen, kun käytät alennuskoodia matkaa varatessasi ja varaus on tehty viimeistään 31. heinäkuuta ja matkoja  kyseiselle ajankohdalle on varausvaiheessa saatavilla. Huomioithan, että osa lähdöistä voi täyttyä nopeasti. Voit säästää 50 euroa per henkilö viikon matkastasi, tai 100 euroa per henkilö kahden viikon matkastasi, kun toimit nopeasti. Golf Plaisir pidättää oikeuden päättää kampanjan milloin tahansa ilmoittamatta erikseen.