Villaitana

Peli- ja opetusmatka, 5.-12.marraskuuta 2022, Kari Viitanen ja Samuli Kotimäki

 

Samuli on toiminut golfopettajana ja -valmentajana vuodesta 2012 lähtien . Valmennuksen lähtökohdat ovat pitkäjänteisessä, suunnitelmallisessa työssä ja valmennuksen peruskivenä pelaajan yksilöllisten ominaisuuksien huomioiminen

Kari on toiminut PGA-valmentajana Nokialla vuodesta 2014 lähtien. Karin opetustyyli on selkeä ja rauhallinen. Hänelle on tärkeää, että asiakas ymmärtää, mitä tehdään ja miksi. Karin valmennuksessa on hauskaa! Hän tarjoaa oppilailleen rennon ja hauskan ilmapiirin, jossa kehittyminen on mahdollista.

 

Lähde sinäkin treenaamaan ja pelaamaan näiden kannustavien golfvalmentajien johdolla ja nauttimaan hyvästä matkaseurasta.

Viikon ohjelma on huolellisesti suunniteltu ja sisältää päivittäin vaihtuvia teemoja sekä pelikierroksille että harjoituksiin.

Kohteessa aikaa ei kulu turhiin siirtymiin, sillä hotelli on lyhyen siirtymämatkan päässä klubitalolta ja harjoittelualueet sekä molemmat kentät sijaitsevat lähekkäin, klubitalon tuntumassa.

 

Villaitanan Resort sijaitsee upeassa ympäristössä, Välimeren ja Benidormin kaupungin yläpuolella kohoavassa rinteessä.

Resortin välittömästä läheisyydestä löydät erilaisia teemapuistoja ja hotelleja ja halutessasi hurautat taksilla nopeasti Benidormiin tai vapaa päivänä myös Alicanteen.

Villaitana

Kaksi kenttää Benidormin kaupungin yllä!

Villaitana on yksi Euroopan modernimpia ja parhaimpia golfkohteita. Melia Villaitana hotellin vierestä löytyy kaksi upeaa kenttää, jotka on suunnittelut Jack Nicklaus. Hotellilta on lyhyt etäisyys Benidormin yöelämään.

Alicanteen pääsee edestakaisin suorin lennoin ja sieltä pohjoiseen Villaitanaan on lyhyt kuljetus pitkin rannikkoa. Costa Blancassa on mitä parhain ilmasto golfin pelaamiseen. Villaitanan golfkohteessa majoitut neljän tähden hotelliin, joka on tyyliltään kuin Välimeren kylä kapeine katuineen, aukioineen, ravintoloineen ja baareineen. Lähellä sijaitsee yksi rannikon parhaimmista golfkentistä, jonka on suunnitellut Jack Nicklaus. Vain muutaman kilometrin päässä hotellilta on ihana Benidormin ranta-alue, jossa ravintoloita on lukematon määrä sekä runsaasti ostosmahdollisuuksia ja vilkas yöelämä.

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcademyEi
Etäisyys hotelli-golfkenttä300 m
Etäisyys lentokentältäAlicante 50 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.490€

Norwegianin suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
sis. Matkatavaralaukun ja golfbägin kuljetuksen
Lentokenttäkuljetukset kohteessa
7 vrk majoitus kahden hengen huoneessa Melia Villaitana ****
Puolihoito (7 aamiaista ja 6 päivällistä ei sis. juomia)
5 x green fee Villaitana (4 x Levante ja 1x Poniente)
Proiden matkanjohtajapalvelut ja ryhmäopetus matkalla

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon30.8℃

Villaitana Golf

Villaitana Golfin kaksi 18-reiän kenttää ovat hauskoja, jännittäviä ja kiinnostavia pelata. Nämä erittäin hienot ja onnistuneet golfkentät on suunnitellut Jack Nicklaus. Championship-tason kentän nimi on Campo Levante. Vähän lyhyemmän ja haastavamman kentän nimi on Campo Poniente.

Campo Levante sopii kaikentasoisille pelaajille. Ne, joilla on hieman korkeampi tasoitus tulevat tykkäämään monipuolisista väylistä ja keskiverto tasoituksella pelaavat taas koukuttuvat haasteista. Kenttä on laadukas ja hyvin suunniteltu. Numero 10. reikä par 4 on arvioitu kaikkein vaikeimmaksi, mutta myös mukavaksi pelata. Viheriötä ympyröi lampi, joka tuo haastetta jopa niille, joilla on vakaa rautamailalyönti. Kenttä on melko helppo kävellä, mutta väylät ovat aaltoilevia ja bunkkerit strategisia sekä upea näköala Benidormin ylle ja Välimerelle vaikeuttavat keskittymistä.

Campo Poniente on lyhyt par 62 kenttä. Vaikka kenttä on lyhyt, se ei tarkoita sitä, ettei haasteita löytyisi. Kentällä on melko suuret korkeuserot ja täten mailan valita on vaikeaa. Ne, jotka ovat taitavia lyömään pitkälle teeltä, Campo Ponientella on mahdollista onnistua lyömään hyvin osa par 4 rei’istä, jos tuulenpuuska antaa myötä. Voit siis joko onnistua tai hävitä ottamalla riskejä lyönneissä. Muut väylät vaativat hyvän pelistrategian, jotta pallo ei päädy bunkkereihin. Ponientelta löytyy monta kaunista ja haastavaa par 3 reikää, jotka ovat noin 120 metriä pituudeltaan. Kenttä alkaa driving rangelta, ja jatkuu hieman mäkisemmälle maastolle hotellin yläpuolelle. Golfkärry sisältyy peliin Ponientella.

Klubitalolla on keskeinen sijainti lyhyen kävelymatkan päästä hotellilta. Siellä on iso ulkoterassialue, jossa voi nauttia kauniista maisemista kentälle ja Benidormiin. Driving range, chippaus- ja puttausviheriöt sijaitsevat klubitalon vieressä.

Villaitanan kentät täydentävät loistavasti toisiaan. Villaitanassa viihtyy takuuvarmasti.

 

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Campo Levante, Par 72 6576 6222 5777 5201 4687
Campo Poniente, Par 62 3674 3288 2860 2559
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus Design

Melia Villaitana Resort

Moderni mutta kotoisa – Melia Villaitana on fantastinen. Espanjalaiset arkkitehdit Andres ja Juan Carlos Piñeiro ovat suunnitelleet alueen perinteiset rakennukset, mutta myös luoneet pienen pittoreskisen espanjalaisen kylän, jossa on myös oma kirkko. Kirkkoa vastapäätä on iso aukio ravintoloineen. Alueella on kaksi hotellia, joista valikoimassamme on 4-tähden Melia Villaitana vain kivenheiton päässä 5-tähden The Level at Melia Villaitana. Kauniit rakennukset muistuttavat toisiaan mutta luovat harmonisen, kotoisan ja viihtyisän tunnelman ripauksella luksusta. Huoneet 4-tähden hotellissa ovat laadukkaita ja 28 neliön kokoisia. Huoneissa ja osassa hotellirakennusta on ilmainen wifi.

Hotellialueella on kaksi isoa uima-allasta omine tekorantoineen, jossa voit maata ja ottaa aurinkoa. Kuntosali ja spa sijaitsevat erillisessä rakennuksessa hotellin ja golfkentän välissä. Villaitanassa on useita ravintoloita, mutta kaikki eivät ole auki samanaikaisesti. Osa ulkoilmaravintoloista on auki vain kesäisin. Lähellä, vain lyheyn ajomatkan päässä Benidormissa on suuri valikoima ravintoloita. Villaitanasta löydät kaikkea sitä, mikä luo onnistuneen loman – tervetuloa katsomaan.

 

 

 

Tiedot

Standardstarstarstarstar
SijaintiSuoraan golfkentän vieressä, muutaman kilometrin päässä Benidormista.
Huone238 huonetta.
TietoaUlkouima-allas, spa, ravintoloita ja baareja.
WifiHotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Golfohjelma

Ryhmälle on varattu tiiajat etukäteen.

 

Golfopettaja informoi matkan alussa yhteisten opetustuokioiden tarkemmat ajankohdat sekä jakaa peliryhmät matkan aikana ja informoi tarkemmat peliryhmät ja lähtöajat koko ryhmälle.

Harjoitukset koostuvat joka golfpäivä 1,5 tunnin treeneistä, joiden aikana ryhmä jaetaan driving rangelle ja chippi- putti- tai bunkkeriharjoittelualueelle.

 

Vaihtelevien harjoitteluteemojen ja -ohjelmien lisäksi myös matkaviikon pelikierroksilla on oma teemansa, josta kuulet lisää golfopettajiltasi ennen matkaa tai viimeistään matkan alussa.

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä golfopettajiin, mikäli opetuksesta tulee jotain kysyttävää.

 

Ryhmän ensimmäinen tiiaikalähtö:

PäivämääräGolfkenttäTiiajat
6.11.2022Poniente12:04->
7.11.2022Levante12:04->
8.11.2022Levante12:04->
10.11.2022Levante12:04->
11.11.2022Levante12:04->

 

 

Benidorm Wellness Hotel Meliá Villaitana

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.