Joulu- ja uudenvuodenmatkat

Joulu- ja uudenvuodenmatkat

Joulu ja uusivuosi tuovat mukanaan lukuisia ihastuttavia perinteitä, jotka lämmittävät monen sydäntä. Mikä voisi olla lumoavampaa kuin lähteä matkaan perheen tai ystävien kanssa ja viettää joulua golfaten ihanan lämpimässä ilmastossa? Useissa matkakohteissamme yleisesti sisältyy houkutteleva joulubuffet tai juhlava illallinen uudenvuodenaattona. On hyvä huomata, että monissa maissa joulua juhlitaan 25. joulukuuta, toisin kuin Suomessa, jossa juhlaa vietetään 24. joulukuuta.

Voit tarkastella täältä, mitkä upeat matkakohteistamme tarjoavat joulun ja uudenvuoden matkapaketteja. Klikkaa valitsemaasi matkakohdetta, niin näet myös lisätietoja siitä, mitä kaikkea matkapakettiin sisältyy.

Alk. 1.245

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf, joka sijaitsee Hammametin ulkopuolella, ei ole pelkästään golfkenttä, vaan se on täydellinen golfkohde, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Kohde saa sydämensä klubitalosta, josta on vain muutaman metrin matka ensimmäiselle tiille, harjoitusalueelle ja ravintolan ulkoterassille.

Alk. 1.605

Egypti, Hurghada

Soma Bay Golf

Soma Bay Golf Hurghadan eteläpuolella on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lämpöeristää talvigolfmatkansa. Täältä saat myös ylellistä majoitusta golfin kera ollessasi lähellä Punaisenmeren kristallinkirkasta vettä.

Alk. 1.855

Espanja, Teneriffa

Barcelo Tenerife

Talvella Etelä-Teneriffa houkuttelee runsaasti aurinkoa kaipaavia suomalaisia. Viiden tähden Barcelo Tenerife sijaitsee Golf del Surissa, ja jo pelkästä nimestä voi päätellä, että tämä on paikka golfareille. Yhdistelmä golfia, lämpöä, meren läheisyyttä ja all inclusive -palvelua muodostaa vastustamattoman konseptin.

Alk. 1.855

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Alk. 2.245

Espanja, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde kuuluu todella 5 tähden hotellien luksusluokkaan. Täällä koet hieman ylellisyyttä golfloman aikana, mutta myös täydellisen sijainnin monilta osin. Kanariansaaret ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat pelata golfia talvella. Gran Canaria on ehdottomasti yksi golfaajien suosituimmista saarista.