La Finca

Golf Studiosin syksyn peli-ja treenimatka Costa Blancalle!

22- 29 lokakuuta, 2022

 

Espanjan Costa Blancalla sijaitseva viiden tähden La Finca Golf Resort tarjoaa peli- ja treenimatkalle loistavat puitteet. Golf Studiosin perustaja ja golfopettaja Petri Halme tuntee hyvin kehittyvän ja kehitystä haluavan golfarin tarpeet ja La Finca on luonnollinen valinta Golf Studiosin syksyn matkakohteeksi, sillä laadukkaat treenialueet, hienot kentät ja resort loman vaivattomuus takaavat, että saat matkastasi mahdollisimman paljon irti. Pelillisesti, mutta myös golfkentän ulkopuolella.

 

Hyvä palvelu, lämmin ilmasto, makunautinnot ja hyvä matkaseura kruunaavat lokakuun lomasi. Ilmoittaudu mukaan matkaan ja houkuttele myös golfkenttien laatua arvostava ystäväsi mukaan.

 

Matkalla keskitytään ennen kaikkea nauttimaan golfkierroksista, hyvästä ruoasta ja rentoutumisesta. Pelien lomassa treenataan yhdessä tai yksin ja osallistujien on myös mahdollista kysyä vinkkejä matkanjohtajalta ja Prolta Petri Halmeelta, mikäli jokin osa-alue golfissa vaatii hieman ammattilaisen silmää ja ohjeita.

 

La Finca

Ainutlaatuinen keidas appelsiinipuulaaksossa

Alicanten ympäristössä on useita korkealaatuisia golfkeskuksia, mutta harvat niistä tarjoavat niin optimaalisen golfkokemuksen kuin La Finca Golf Resort. Se tarjoaa modernin designhotellin aivan huippuluokan golfkentän vieressä ihanan rentouttavassa ja rauhoittavassa ympäristössä - kaikki tämä upealla ilmastolla, joka tekee golfaamisen miellyttäväksi ympäri vuoden.
La Finca Golf sijaitsee  45 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä, laaksossa, jossa on appelsiinilehtoja ja oliivipuita. La Fincasta on helppo tykätä – se on vähän kuin keidas keskellä karua ja vuoristoista maisemaa ja jo lomakeskukseen saapuessaan huomaa, että tämä on jotain hyvin erikoista. La Finca on ainutlaatuinen ja moderni golflomakeskus, joka on yksi Costa Blancan parhaista.

Tiedot

Golfisäntäei
Etäisyys golfkentältä200 m
Etäisyys lentokentältäAlicanten lentokenttä, 40 km
Lähin kaupunkiTorrevieja, 20 km
Golfkenttiä lähialueella10

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.950€

Suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
Lentoverot
Golfbägin kuljetus
Lentokenttäkuljetukset meno-paluu
7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 päivällistä
5 green feetä (3 x La Finca & 1 x VillaMartinja 1xLas Ramblas)
Golfkuljetukset Villamartinin ja Las Ramblaksen kentälle, meno-paluu
Suomalaisen matkanjohtajan palvelut Golf Studios/ Petri Halme

Yhden hengen huonelisämaksu +295€/huone/viikko

Sää tällä hetkellä

weather-icon25℃

La Finca Golf

La Finca on helmi! Kenttä on Pepe Gancedon suunnittelema ja sijaitsee laaksossa upean klubitalon ja hotellin ympärillä. 18 kaunista golfreikää mutkittelee palmujen ja oliivipuiden läpi. Kenttä on puistomainen ja kevyesti aaltoileva, helppo kävellä, joskin pitkä, golfautoa ei kuitenkaan tarvita. Kentällä on vain pari pidempää siirtymää.

Kentällä on luonnetta ja hienoja ominaispiirteitä, bunkkerit ja viheralueet ovat erittäin hyvin hoidettuja terävillä reunoilla ja todella hyvällä viimeistelyllä, kentän alueella on myös useita kauniita pieniä vesiputouksia, jotka luovat kodikasta tunnelmaa muutaman reiän ympärille. Viheriöt ovat keskenään hyvin eri tavoin haastavia ​​ja hauskoja. Niissä on muotoilua ja usein onkin tärkeää löytää oikea tasanne viheriöltä hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Kentän ulkoasu sopii kaikille golfaajille, tilaa riittää useilla väylillä, mutta kenttä kutsuu myös rohkeaan peliin ja yrittämään lyöntejä, joilla voi säästää yhden tai pari välilyöntiä ja ratkaista pelin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6394 6032 5411
Driving range Ruoho
Tasoitusraja 54
Golfkentän suunnittelija Pepe Gancedo

Villamartin

Villamartin on Costa Blancan vanhimpia golfkenttiä. Sen on suunnitellut Paul Putman. Hurmaava mäntyjen reunustama puistokenttä vaatii keskittymistä ja hyvää tekniikkaa ja pelikokemus usein vain paranee toistettaessa pelikierroksia tällä kentällä.

Villamartin on isännöinyt tunnettuja kilpailuja, kuten vuoden 1994 Mediterranen Open kilpailua, jossa Jose Maria Olazabal voitti Paul McGinleyn uusintareiällä.

Kenttä on miellyttävä pelata ja hyvin käveltävissä, vaikka korkeuserojakin kentältä löytyy.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6005 5868 5007
Driving Range hyvin pieni driving range
Golfkentän suunnittelija Paul Putman

Las Ramblas

Las Ramblas on hyvin uniikki kenttä Costa Blancalla, joka jakaa pelaajien mielipiteet kahtia. Joko rakastat tai vihaat.

Las Ramblas on kenttä jonka tulet muistamaan pelattuasi. Tästä kentästä riittää tarinoita. Todellinen risk and reward kenttä.

Las Rambas on nimensä mukaisesti rakennettu maastoon, joka on täynnä uomia, rotkoja, kumpareita ja haasteita. Kaunis ja palkitseva kenttä pelaajalle, joka on valmis suunnittelemaan huolellisesti pelistrategiansa.

Väylät ovat usein kaltevat ja viettävät oikealle tai vasemmalle, joten jo aloituslyönnin oikea sijoittaminen väylälle voi säästää lyönnin tai kaksi.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä
Tasoitusraja 28/36
Driving range pieni driving range klubitalon edessä
Golfkentän suunnittelija Pepe Gancedo

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Hotel on moderni designhotelli, joka on rakennettu vuonna 2009. Hotelli sijaitsee aivan golfkentän vieressä, 10. reikä kulkee aivan yhden hotellin siiven ulkopuolelta ja suurelta osalta hotellia on näkymä golfkentälle. Koko hotelli on moderni hillitty tyyli ja huoneissa on aina terassi tai parveke. Siellä on kaksi ravintolaa, joista toinen tarjoaa aamiaista ja yksinkertaisia ​​aterioita, sekä viihtyisä illallisravintola, jossa on todella hyvää ruokaa. Tarjolla on myös pieni kylpylä niille, jotka haluavat, sekä lämmittämätön ulkouima-allas. Hotellin baarissa voit nauttia ansaitun drinkin golfkierroksen jälkeen ja seurustella muiden vieraiden kanssa rauhallisessa ja rentouttavassa ympäristössä.

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijaintiLa Fincan golfkentän yhteydessä
HuoneKaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivain ym. Parveke golfkentän suuntaan tai sisäpihan altaalle..
TietoaUlkouima-allas, ravintoloita, baareja, padel, spa, kuntosali ym.
WifiHotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Golfohjelma

PäivämääräGolfkenttäTiiajatRange
23.10.2022La Finca12:30 – 13:10
24.10.2022Villamartin9:32 – 10:04
25.10.2022La Finca12:00 – 12:40
26.10.2022La Fincayhteistä harjoittelua
27.10.2022Las Ramblas9:48 – 10:24
28.10.2022La Finca12:10 – 12:50

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.