Cullinan Links

Cullinan Links

5 tähden luksus auringossa

Viime vuosikymmeninä Belekistä on kehittynyt golfaajien paratiisi. Cullinan Links on laitos, jossa on kaksi golfkenttää jokaiseen makuun. Ylellisessä Titanic Deluxessa majoittumiseen sisältyy myös all-inclusive, kuten sen kuuluu kuulua golfmatkalle Belekiin.

Turkin lounaisrannikolla, vain muutaman kilometrin päässä Antalyasta itään, sijaitsee todellinen golfparatiisi – Belek. Monet pitävät tätä golf-mekkaa yhtenä Euroopan parhaista golfkohteista. Se ei ole niin outoa – täällä golfkentät sijaitsevat vierekkäin kuin helminauha kimmeltävän Välimeren varrella. Leuto ilmasto sekä majoituksen ja golfkenttien korkea laatu tekevät Belekistä fantastisen kohteen meille kaikille golfin pelaajille. Belekissä meillä on ilo tarjota golfpaketti ylellisessä Titanic Deluxessa. Golfmatkamme Belekiin sisältävät kaiken mitä pidämme tärkeänä onnistuneen golfloman kannalta – Hyvä golfilmasto, lyhyt lentokenttäkuljetus, korkeatasoinen majoitus all inclusivella ja kaksi todella hyvää golfkenttää, jotka sopivat kaikenlaisille golfaajille.

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcademyEi
Etäisyys golfkentälle1 km
Etäisyys lentokentältäAntalya airport 45 km., Gazipasa airport 150km
Lähin kaupunkiAntalya, 50 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.
PassisäännötAinakin 6 kk voimassa matkan päättymispäivästä

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.595€

7 yötä kahden hengen huoneessa
all-inclusive
4 greenfee
edestakaiset lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Sää tällä hetkellä

weather-icon15.3℃

Cullinan Links Golf Club

Cullinan Links on golfkenttä, jolla on vuosien varrella ollut useita eri nimiä. Golfkentän suunnitteli alun perin kuuluisa Martin Hawtree vuonna 1997, ja sen nimi oli silloin TAT International. Se on sittemmin vaihtanut sekä nimeä että omistajaa ja toimi useita vuosia nimellä Titanic Golf. Viimeisimmän nimenmuutoksen yhteydessä golfkenttää uusittiin ja kunnostettiin. Vuonna 2020 European Golf Designin Gary Johnson sai tehtäväkseen rakentaa golfkentän uudelleen 27-reikäisestä 36-reikäiseksi. Uuden laitoksen yhteisnimi on Cullinan Links Golf Club ja kaksi golfkenttää ovat nimeltään Aspendos ja Olympos. Ainutlaatuisen golfelämyksen Belekissä tekee Cullinan Linksistä se, että golfkenttä ulottuu aina merelle asti ja sitä pelataan myös Besgöz-joen varrella Taurus-vuorten taustalla.

Cullinan Links -kentillä, kuten useimmilla Belekin golfkentillä, on paljon mäntyjä, mutta ne ovat myös yrittäneet hyödyntää luonnon tarjoamia meren, joen, järvien ja hiekkadyynien muodossa. Vaikka golfkenttää on rakennettu uudelleen useita kertoja, Martin Hawtreen alkuperäisestä suunnittelusta ja ajatuksista on edelleen jälkiä. Nimi Cullinan Links Golf Club osoittaa, että kyseessä olisi kaksi links kenttää, mutta jos luulet sen olevan kaksi puhdasta links kenttää, tulet pettymään. Vain osissa golfkenttää on links tuntumaa. Tämä ei tietenkään tee Cullinan-kentistä huonompia golfkenttiä. Täällä on luotu kaksi upeaa lomakeskuskenttää, joiden pituus ja vaikeusaste on mukautettu matkailijoille, joiden odotetaan olevan suurin osa golfkentällä vierailevista. Tämä on saavutettu tinkimättä haastavasta suunnittelusta tai monipuolisuudesta. Tuloksena on, että ihmiset haluavat pelata golfkentillä koko lomaviikon ja myös palata takaisin. Cullinan Linksissä 9 reikää on valaistu, mikä tarkoittaa, että voit pelata myöhemmin iltapäivällä ja välttää vuorokauden kuumimmat hetket.

 

Tiedot

Väyliä 36
Kentän tyyppi Vaihteleva park/seaside kenttä
Tietoa kentästä Aspendos, par 71 5463 4998 4398
Olympos, par 71 5641 5246 4737
Tasoitusraja 54
Drivingrange Nurmelta
Kentän suunnittelija Martin Hawtree/Gary Johnson

Hotel Titanic Deluxe

Aivan golfkentän vieressä on Hotel Titanic Deluxe, erittäin korkeatasoinen, vehreästi mäntymetsän keskellä sijaitseva tyylikäs hotelli, jonka lähinaapuri on joki. 5 tähden hotellissa on yhteensä 594 eri luokan huonetta. Titanic Deluxe on iso, mahtava ja erittäin tyylikäs. Majoitumme erinomaisissa n. 40 neliömetrin superior-huoneissa, joissa on parveke joko joelle, puutarhaan tai golfkentälle. Kaikki Golf Plaisirin asiakkaat saavat all-inclusive-paketin oleskelunsa aikana, joten vain rentoudu ja nauti. Valikoima on valtava, täällä voit valita itse, jos haluat syödä illallista italialiasessa ravintolassa ja toisena iltana turkkilaisessa ravintolassa. Et kyllästy ruokaan, se on varma. Aamiainen, lounas ja illallinen syödään hotellissa. Päivinä kun pelaat golfia, all inclusive sisältyy golfklubiin, mikä voi olla hyvä tietää. Tietenkin juomat sisältyvät all-inclusive-konseptiin monien muiden hotellin tarjoamien aktiviteettien ohella. Cullinan Links Golf Club  on kuten mainittiin hotellin vieressä, mutta klubitalolle on lyhyt kuljetus, joka sisältyy tietysti hintaan. Suosittelemme vierailua Titanic Deluxeen, täällä saat todella paljon vastinetta rahoillesi!

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijaintiCullinan Links Golf klubin vieressä
Huoneet594. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja ym.
PalvelutSisä-, ulkouima-allas, spa, minimarket, ravintoloita, baarit ym.
WifiHotellissa on ilmainen langaton wifi

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.