Golfmatkat Turkkiin

Golfmatkat Turkkiin on jo vuosia ollut tunnettuja erittäin hyvin hoidetuista golfkentistä, hyvistä hotelleista allinclusive palvelulla. Useimmat ja parhaat golfkentät sijaitsevat Belekissä, jonne kuuluisat, kuten Montgomerie, Faldo ja Dye ovat suunnitelleet useita mestaruuskenttiä.

Golfmatkat Turkkiin ovat pitkälti sama asia kuin golf Belekissä. Euroopassa ei ole vastaavaa tälle pienelle golfkeidalle, joka sijaitsee aivan Antalyan itäpuolella. Alueella on korkeatasoisia golfkenttiä, jotka ovat maailman parhaiden golfkenttäsuunnittelijoiden suunnittelemia. Melkein kaikki Belekin golfkentät voidaan kuvata puistokentiksi ja ne kulkevat mäntymetsän läpi aivan Välimeren rannalla.

Golfkentät yhdessä huikeiden 5 tähden All Inclusive -hotellien kanssa ovat tehneet Belekin suomalaisten golfaajien suosikkikohteeksi. Laadukkaat hotellit tekevät Turkista täydellisen golfkohteen niille, jotka etsivät ensiluokkaista palvelua koko golfmatkansa ajan.

Golf ja kulttuuri Belekissä

Belekin leuto sää ja monet aurinkoiset tunnit tekevät golfista Turkissa mahdolliseksi lähes ympäri vuoden. Talvella lämpötila on samanlainen kuin Suomen keväällä, jossa voit pelata golfia lyhyissä hihoissa. Keväällä lämpötila nousee Belekissä ja tekee golfmatkasta Turkkiin entistä miellyttävämmän.

Jos haluat kokea jotain muuta kuin golfia, voit vierailla Belek Cityssä. Täältä löydät viihtyisiä kahviloita ja rentoa tahtia. Jos haluat hieman enemmän vauhtia ja nähtävyyksiä, voit myös suositella vierailua Antalyaan. Antalya on Turkin viidenneksi suurin kaupunki ja tarjoaa muun muassa Turkin suurimman museon – Antalya-museon.

Jos haluat golfmatkan, jossa laadulla on tärkeä rooli, Turkki on ehdottomasti hyvä valinta. Voit myös nauttia golfisäntämme palveluista matkustaessasi Turkkiin.

Turkki

Belek

Belek on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Antalyasta ja on optimaalinen kohde niille, jotka haluavat rauhallista harmoniaa ja korkeaa laatua lomalleen. Belek on todellinen golfparatiisi, jossa on peräti 14 maailmanluokan golfkenttää.