Golf Plaisir Belek Trophy

Golf Plaisir Belek Trophy

Lämpimästi tervetuloa Golf Plaisir Belek Trophy -kilpailumatkalle.

20 helmikuuta- 27 helmikuuta, 2023

Kuten nimestä käy ilmi, kilpailu järjestetään Belekissä, Turkissa. Kilpailu pelataan Suenon kentillä ja meillä on viikon aikana kaksi kilpailua. Nämä parikilpailut ovat suunnattu kaikille teille, jotka rakastatte matkustamista ja golfaamista hyvässä seurassa. Kyseessä on sosiaalinen tapahtuma, mutta kilpailu on virallinen ja kilpailumatkaan voi osallistua asiakkaamme Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Keskustele parhaan golfkisaparisi kanssa kevään kilpailuviikosta ja ilmoittautukaa heti mukaan. Olemme rajoittaneet osallistujamäärän 48 pelaajaan, mikä tarkoittaa 24 joukkuetta. Meillä on upea palkintopöytä ja voittajat kutsutaan pelaamaan ensi vuoden Golf Plaisir Belek Trophya.

Nähdään Belekissä!

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcademyEi
Etäisyys golfkentälle0 m
Etäisyys lentokentältäAntalya Airport, 40 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiinAntalya, 45 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.
PassiSuomen kansalaisilta vaaditaan Turkkiin passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloon oikeuttavaksi asiakirjaksi.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.495€

7 yötä kahden hengen huoneessa
all-inclusive
4x18 reiän green fee
Edestakaiset lennot. Välilasku Istanbulin kautta
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon8.3℃

Sueno Golf

Suenon kentät kuuluvat koko Belekin valikoiman suosituimpiin kenttiin. Kentät ovat hieman kumpuilevia korkealaatuisia puistokenttiä, joissa väyliä erottaa tuoksuvat mäntypuut. “Pines” on kentistä hieman pidempi sisältäen useita upeita reikiä ja hyvin sijoitettuja vesiesteitä. “Dunes” on jonkin verran lyhyempi, Par 69 kenttä, joka vaatii kuitenkin enemmän tarkkuutta lyöntiin. Molemmille kentille on ominaista kaunis puisto miljöö, kentän hieno kunto ja väylät, jotka ovat aina aaltoilevia, mikä tarkoittaa, että harvoin löydät täysin tasaisen pallon paikan. Molempien kenttien reiät 9 ja 18 ovat yksinkertaisesti upeita ja herkullisia lopetuksia. Vaikeasti lähestyttävät, veden äärellä ja klubitalon terassin edessä sijaitsevat viheriöt ovat kruunaavat kierroksen. Täydellinen loppu mestarilliselle golfkentälle.

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puisto- ja metsäkentät
Tietoa kentästä Pines, Par 72 6585 6412 6151 5032
Dunes, Par 69 5811 5643 4821 4084
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä, lyönti ruoholta ja matolta
Golfkentän suunnittelija Bob Hunt/Andrew Craven

Sueno Deluxe Hotel

Sueno Deluxe Hotel on yksi monista upeista 5 tähden all-inclusive-hotelleista, joka sijaistee Belekin rannikolla. Hotellin yksityisellä rannalla on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari. Heille, jotka eivät halua makaa rannalla ja saada hiekkaa varpaiden väliin, Suenossa on vesipuisto, ulko- ja sisäuima-altaat. Jos tämä ei riitä, hotellissa on myös suuri kylpylä. Hotellissa on yhteensä 426 huonetta ja seitsemän ravintolaa ja useita baareja. Voit nauttia turkkilaisen keittiön herkkujen lisäksi italialaisen, meksikolaisen ja aasialaisen ravintoloiden ruokia, sekä grilliravintolan kala- ja liharuokia. Huoneet ovat suhteellisen suuria ja kooltaan 45m2 ja niissä on, pientä parveketta lukuun ottamatta, kaikki mitä 5 tähden hotellilta voi odottaa. Sueno Deluxe ei sijaitse suoraan golfkentällä vaan rannalla, toisin kuin sisarhotellinsa. Etäisyys Suenon kahdelle golfkentälle on 300 metriä hotellista.

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijaintiSuoraan rannalla ja 300 metriä Sueno golfiin
Huoneet426 huonetta
PalvelutYksityinen ranta, sisä- ja ulkouima-allas, ravintolat, baarit, kuntosali, spa mm.
WifiHotellissa on ilmainen langaton wifi

Viikko-ohjelma

Kilpailumatkan idea

Golf on upea urheilulaji, jossa kaikki voivat kilpailla kaikkia vastaan tasoitusjärjestelmän vuoksi. Monille golfmatka on ennen kaikkea mukava sosiaalinen tapahtuma, mutta tiedämme, että monet golfaajat pitävät kilpailuhenkeä golfiin sopivana ja tärkenä lisämausteena. Meidän viikkomatkoilla golfisäntämme tarjoavat kilpailuja, joissa keskitytään sosiaaliseen hauskanpitoon. Tämä kilpailuviikko on jotain muuta ja kilpailuun keskitytään enemmän, toivottavasti kaikkien osallistujien välisestä sosiaalisesta hauskanpidosta tinkimättä. Olemme tarkoituksella päättäneet järjestää parikilpailun, jotta jokainen tuntee olonsa turvalliseksi tutun pelikumppanin kanssa pelaten, kisaten ja muihin osallistujiin tutustuen.

Kisamuoto

Pelaamme neljä kierrosta golfia Suenon kahdella golfkentällä Pines ja Dunes. Näistä kaksi on kisakierrosta, yksi kullakin golfkentällä. Kyseessä on parikilpailu, jossa pelimuotona on bestball pistebogey. Kaikki pelaajat tasoituksesta riippumatta voivat osallistua, mutta maksimi pelitasoitus on 30. Noudatamme Suomen Golfliiton suositusta pelitasoituksen laskennassa.
Lopullinen voittaja on pari, jolla on eniten pisteitä molemmista kisakierroksista. Ensimmäisen kisakierroksen lähtöajat arvotaan, toisen kisakierroksen lähtöajat menevät ensimmäisen kilpailupäivän pisteiden perusteella. Tämä tarkoittaa, että kaksi parasta paria lähtevät viimeisenä. Jos pareja on useampi, jotka voittavat samalla pistebogeytuloksella, se pari, jolla on pienin kokonaistasoitus, voittaa.

Palkintopöytä

Järjestämme palkintojenjakotilaisuuden, kun meillä on molempien kisakierrosten kokonaistulokset valmiina.
Palkitsemme viisi parasta paria, ja voittajapari saa pokaalin ja kutsun osallistua ensi vuoden Golf Plaisir Trophyyn.

Lähimmäs lippua, paras pukeutuminen, puttikisa ja maajoukkuekisa

Molemmilla kisakierroksilla on lähimmäs lippua -kilpailu. Pidämme myös viikon aikana pienen ylimääräisen puttikisan. Toivomme kisaviikosta mahdollisimman iloista ja värikästä, joten palkitsemme myös parhaan parin joukkuepukeutumisen, palkintona värikkäät Callawayn pikeepaidat
Mukaan tulee toivottavasti osallistujia kaikista Pohjoismaista. Kyseessä ei ole Ryder Cup -tapahtuma, koska kustakin maasta voi olla eri määrä osallistujia, mutta maa, jolla on parhaat keskimääräiset tulokset, on maajoukkuekilpailun voittaja. Palkinto myönnetään voittajamaan parhaalle parille.

Gaalaillallinen ja palkintojenjako

Viimeisen kisakierroksen päätyttyä meillä on aikaa käydä suihkussa ja valmistautua gaalaillalliseen, jota varten meillä on etukäteen varatut pöydät. Illallisen aikana pidämme myös palkintojenjakotilaisuuden.

Kilpailujohtaja

Kokenut Golf Plaisir golfsäntä ja kilpailujohtaja on mukana koko matkan ajan.

Kilpailuviikko helmikuu 2023

ViikonpäiväPäivämääräKommentit
Maanantai
 20 helmikuutaSaapuminen Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta
Tiistai
 21 helmikuutaHarjoittelukierros – Sueno Dunes Golf
Keskiviikko
 22 helmikuutaHarjoittelukierros – Sueno Pines Golf, puttikisa
Torstai
 23 helmikuutaVapaa päivä– Golfkierros Lykia Links kentällä, 85€/hlö*
Perjantai
 24 helmikuutaKisakierros 1. – Sueno Pines Golf
Lauantai
 25 helmikuutaVapaa päivä – Retki Antalyaan (sisältyy). Golfkierros Lykia Links kentällä, 85€/hlö*
Sunnuntai
 26 helmikuutaKisakierros 2.  Sueno Dunes Golf. Gaalaillallinen ja palkintojenjako
Maanantai
 27 helmikuutaKotimatka Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Ruotsiin

 

 

Sueno Golf Hotel

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.