Sueno

Sueno

Turkin paras golf resort

Belekin alueella, jota kutsutaan myös Turkin Rivieeraksi, sijaitsee 14 loistavaa golfkenttää, joista valita. Sueno on epäilemättä täydellisin golf resort näistä kaikista!

Belekin alueella, jota kutsutaan myös Turkin Rivieeraksi, sijaitsee 14 loistavaa golfkenttää, joista valita. Sueno on epäilemättä täydellisin golf resort näistä kaikista. Turkin Riviera on paratiisi heille, jotka haluavat pelata useammalla kentällä ja lisäksi korkealaatuisilla kentillä. Yksinään Belek on matkailukeskus, jossa on viitisenkymmentä luxus hotellia, upeita rantoja, ostoskeskus ja 14 golfkenttää – toisin sanoen golfaajan Eldorado. Golf Plaisirin valinta on osunut kohteeseen, joka vaikuttaa vastaamaan parhaiten golfaajan tarpeita, siksi valintamme on Sueno. Kaksi loistavaa 18-reikäistä golfkenttää, jossa nautit täydellisestä puistogolfista ja todellinen golfhotelli aivan kentän vieressä. Kaikki palvelut ovat lähellä sinua lomallasi ja saattaa olla, että juuri Suenossa vietät yhden lempi golflomistasi

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcademyEi
Etäisyys golfkentälle0 m
Etäisyys lentokentältäAntalya Airport, 50 km . Gazipasa Airport, 150km
Etäisyys suurempaan kaupunkiinAntalya, 45 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.
PassiAinakin 6 kk voimassa matkan päättymispäivästä

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.461€

7 yötä kahden hengen huoneessa
all-inclusive
4x18 reiän green fee
Edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon21.3℃

Sueno Golf

Suenon kentät kuuluvat koko Belekin valikoiman suosituimpiin kenttiin. Kentät ovat hieman kumpuilevia korkealaatuisia puistokenttiä, joissa väyliä erottaa tuoksuvat mäntypuut. “Pines” on kentistä hieman pidempi sisältäen useita upeita reikiä ja hyvin sijoitettuja vesiesteitä. “Dunes” on jonkin verran lyhyempi, Par 69 kenttä, joka vaatii kuitenkin enemmän tarkkuutta lyöntiin. Molemmille kentille on ominaista kaunis puisto miljöö, kentän hieno kunto ja väylät, jotka ovat aina aaltoilevia, mikä tarkoittaa, että harvoin löydät täysin tasaisen pallon paikan. Molempien kenttien reiät 9 ja 18 ovat yksinkertaisesti upeita ja herkullisia lopetuksia. Vaikeasti lähestyttävät, veden äärellä ja klubitalon terassin edessä sijaitsevat viheriöt ovat kruunaavat kierroksen. Täydellinen loppu mestarilliselle golfkentälle.

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puisto- ja metsäkentät
Tietoa kentästä Pines, Par 72 6585 6412 6151 5032
Dunes, Par 69 5811 5643 4821 4084
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä, lyönti ruoholta ja matolta
Golfkentän suunnittelija Bob Hunt/Andrew Craven

Sueno Golf Hotel

Ota hissi! Se on paras tapa tutustua Sueno Golf hotelliin. Hotelli on ehkä pienin koko Belekissä, vain 174 huonetta, mutta se on myös rehellisin golfhotelli. Täällä olet lähellä kaikkea! Sisäänkäynnin tasolla on baari, hotellin ravintola, liiketilaa ja vastaanotto. Alakerrasta löydät caddymaster toimiston ja kylpylän jossa uima-allas ja sauna . Mene hissillä ylös ja löydät sinun huoneen. Kierroksen jälkeen useimmat pelaajat kokoontuvat Birdie Baariin, joka on rakennettu veden päälle laitureille, josta on näkymät päätösrei’ille. Aulabaariin kokoonnutaan ennen illallisia. Tässä istut ja kerrot kierroksistasi kylmän juoman kanssa. Majoituksen hintaan sisältyvät ateriat tarjoillaan viihtyisässä buffetravintolassa, mutta tarjolla on myös pieni à la carte -valikoima. Sueno Golf hotelli on todella hyvä golfhotelli sinulle, joka haluaa, että lomalla kaikki palvelut ovat lähelläsi.

Tiedot

Standardstarstarstarstar
SijaintiGolfklubin vieressä
Huone174 huonetta. Kaikissa huoneissa ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain jne.
TietoaSisäuima-allas, ulkouima-allas, ravintolat, baarit, beach club, kuntosali, spa, ym.
WifiHotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Sueno Golf Hotel

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.