Citrus Golf
Joulun ja uudenvuoden matka!

Citrus Golf

Upeaa golfia Tunisiassa kuuman auringon alla

Citrus Golf Hammametin ulkopuolella ei ole vain golfkenttä, vaan golfresort, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Tilojen sydän on klubitalo, joka sijaitsee ensimmäiseen tiiin, rangen ja ravintolan ulkoterassin vieressä

Citrus Golfilla ei ole suoraan golfkentän vieressä olevaa hotellia, mutta teemme yhteistyötä hotellien Phenician ja Sindbadin kanssa, jotka molemmat ovat golfkentän osakkeenomistajia. Tämä tarkoittaa, että ilmainen kuljetusbussi liikennöi molemmista hotelleista golfklubille. Hammamet ei ole pelkästään golfia, vaan on myös tunnettu hienoista hiekkarannoistaan ja tunnelmallisesta medinan basaarista. Kapeilla kujilla vanhassa osassa Hammametissa on helppo viihtyä. Tunisia on aurinkovarma kohde ha siellä upea ilmasto. Tunisiassa on täydellinen golfsää pitkälle syksyyn ja varhaiseen kevääseen saakka.

Tiedot

Golfisäntä Ei. Toimiston Erika matkalla mukana
Etäisyys hotellista golfkentälle Ilmainen bussikuljetus n.15min
Etäisyys lentokentältä Tunisia 72 km n. 1 tunti 15 minuuttia
Maahantulosäännöt Tunisiaan matkustettaessa passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä Tunisiaan saapumiseen.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.995€

11 yötä kahden hengen huoneessa Phenicia hotellissa
All-inclusive hotellissa
Jouluaaton gaalaillallinen
Uudenvuodenaaton gaalaillallinen
8 koko päivän green fee
Air France lennot Helsinki-Tunis-Helsinki (via Pariisi)
1 x 23kg laukku ruumaan (matkatavaralaukku tai golfbägi)
lentokenttäkuljetukset
golfkenttäkuljetukset
Matkanjohtajan Erikan tuki tarvittaessa 21.12. - 1.1.

Lisämaksusta alk. hinnat
Matkatavara ruumaan 100€
Yhden hengen huonelisä 100€
Ilman golfia vähennys -300€
Lisä green fee vapaapäivälle 60€
Korotus merinäköalahuoneeseen 239€ saatavuuden mukaan.

Lisätuotteet ja maksut lisätään varauksen jälkeen. Olemme erikseen yhteydessä teihin varauksen jälkeen.

Air France lennot
Lennämme Air Francen lennoilla Tunisiaan Pariisin kautta.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon11.7℃

Les Oliviers

Les Olivies on toinen Citrus golfin 18-reikäisistä kentistä ja tarjoaa hieman helpompaa haastetta. Nimensä mukaisesti se on kauniisti sijoitettu vanhan oliivitarhan ympärille. Tuulisina päivinä kuulet lehtien kahinaa satojen vuosien ikäisissä oliivipuissa, jotka reunustavat väyliä. Joitakin strategisesti sijoitettuja oliivipuita on myös väylien varrella, joiden taakse ei halua eksyä. Vaikka sanotaan, että puut koostuvat pääasiassa ilmasta, oliivipuiden kohdalla tuntuu siltä, että ne täyttävät tilan täysin. Ensimmäiset yhdeksän reikää kulkevat osittain tasaisella maastolla oliivipuiden keskellä kauniissa maisemassa. Alku on suhteellisen helppo, mutta haasteita löytyy silti. On tärkeää pysyä väylällä, jos haluaa päästä takaisin klubiin yhdeksän reiän jälkeen hyvällä tuloksella. Kenttä muuttaa luonnettaan pelatessaan viimeiset yhdeksän reikää. Vaikka oliivipuita löytyykin edelleen, useat väylät reunustavat myös komeat palmupuut ja maisemassa on dramaattisempia korkeuseroja. Peli muuttuu hieman vaativammaksi ja jokainen virhe voi olla kohtalokas. Kentällä on useita upeita väyliä, joilta lyöt palloa korkeammalta ja voit nähdä kuinka väylä avautuu edessäsi. Hyvä esimerkki tästä on 15. väylä, joka on par 5. Hyvällä myötätuulella ja oikealla rullauksella pitkin väylää voit saavuttaa sen kahdella lyönnillä. Täytyy kuitenkin välttää uloslyöntejä vasemmalle ja lähestyessäsi griiniä, tulee olla tarkkana, sillä edessäsi on sekä vesieste että strategisesti sijoitettu bunkkeri, jotka tulee välttää. Les Olivies ei ole lyhyt kenttä, mutta suhteellisen leveät väylät tekevät siitä sopivan myös hieman korkeammalla tasoituksella pelaaville.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6106 5712 5290 4835
HCP-raja 54
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992

La Forêt

Le Forêt, tai ranskasta käännettynä metsäkenttä, on vaihteleva ja hauska kenttä pelata. Se on ehdottomasti haastavampi kuin sisarkenttä Les Olivies ja vaatii myös enemmän strategista pelaamista. Astuessaan tiille tuntuu luonnolliselta valita draiveri useimmilla väylillä, mutta täytyy miettiä kahdesti, sillä odotettu birdie tai par voi nopeasti muuttua ärsyttäväksi tuplabogeyksi. Kentän nimikkoväylä on kuudes väylä, joka on erittäin hyvä par 3 . Tässä kokenut golfarkkitehti Ronald Fream on suunnitellut väylän pituuden sopivaksi lomagolfaajan tasolle. Siinä ei ole vesiestettä, mutta tuntuu siltä, että greeni on kuin saari. Keltaiselta tiiltä pelaajan on lyötävä rotkon ja bunkkerin yli ennen viheriötä. Väylä on vain hieman yli 120 metriä pitkä, ja naisten tiit on sijoitettu fiksusti siten, että rotkoa ei tarvitse ylittää, ja jopa vähemmän onnistuneella lyönnillä voi tehdä parin chipillä ja putilla. Heti tämän kauniin, mutta kuitenkin suhteellisen helpon par 3 -väylän jälkeen tulee kentän vaikein väylä, jossa on indeksi 1. Tässä on siis hyvä sekoitus erilaisia golfväyliä ja vaikeustasoja. Monille suosikkiväylä on väylä 12, jossa pitkälyöntinen pelaaja voi saavuttaa tämän hienon par 5 kahdella lyönnillä. Siihen kuitenkin liittyy tiettyjä riskejä, ja vaikka lyönti osuisi keskelle väylää, viheriö on hyvin suojattu ja siinä on peräti seitsemän bunkkeria ympärillään. Hyvän golfkentän tulee tietysti tarjota mieleenpainuva päätösväylä, ja niin on myös Le Forêt -kentällä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6066 5693 5235 4804
HCP-raja 54
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992

Hotel Sentido Phenicia

Phenicia on viehättävä neljän tähden lomahotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla Välimeren rannalla noin 60 km etelään Tunisista. Hotelli tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, kirkkaasta vedestään ja aurinkoisesta ilmastostaan. Se on myös suosittu turistikohde, erityisesti eurooppalaisten keskuudessa, kiitos rennon ilmapiirinsä ja rikkaan kulttuuriperintönsä. Phenicia on yleisesti hyvinvointia nauttiva alue ja sitä pidetään yhtenä Tunisian varakkaimmista alueista.

Hotellin pääsisäänkäynnin kautta astuessaan vieraat saapuvat päärakennukseen, jossa sijaitsee suurin osa huoneista sekä hotellin palvelut. Lisäksi majoitusta on tarjolla muutamassa matalassa, puolikuun muotoisessa rakennuksessa. Hotellialueella on myös kaksi uima-allasaluetta ennen rantaa. Tämä antaa hotellille tilavan ja puistomaisen ilmeen, joka on tyypillinen monille vanhemmille hotelleille rannikolla.

Phenician ranta ei poikkea Hammametin maineikkaista hiekkarannoista, ja se houkuttelee vieraita viettämään rentouttavia hetkiä auringossa ja nauttimaan Välimeren raikkaudesta. Uima-allasalueella on myös suuri lämmitetty uima-allas, joka jakautuu sisä- ja ulkotilaan. Uima-altaan vesi on lämpötilaltaan mukavat 28 astetta, joten vieraiden on helppo nauttia vedestä niin sisällä kuin ulkonakin, vaikka aurinko ei paistaisikaan kirkkaasti.

Hotelli on suurempi kuin saattaa aluksi vaikuttaa, sillä siinä on peräti 390 huonetta. Tyypillisenä lomahotellina Pheniciassa on myös viihderyhmä, joka järjestää monenlaisia aktiviteetteja vieraille, kuten boulekilpailuja ja iltaesityksiä. Suurin osa hotellin vierailijoista valitsee all-inclusive-paketin, joka sisältää ruokailut. Kuitenkin jotkut vieraat eivät valitse tätä vaihtoehtoa, joten hotelli käyttää ranneketta osoituksena all-inclusive-paketin omistamisesta.

Hotellissa on yhteensä kolme ravintolaa, jotka ovat avoinna sesongin aikana. Buffet-ravintola ja perinteinen à la carte -ravintola sisältyvät all-inclusive-pakettiin, mutta aasialaiseen ravintolaan syöminen edellyttää lisämaksua. Aamiaista tarjoillaan suuren uima-altaan äärellä, ja hyvällä säällä voit nauttia ateriasi ulkona.

Huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on värikäs sisustus ilman liiallista räikeyttä. Kaikissa huoneissa on tilava parveke tai terassi, ja hotelli sijaitsee lähellä kaunista rantaa.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Rannalla
Huoneita 390
Palvelut Kaksi allasaluetta. Lämmitetty uima-allas (yhdistetty ulko/sisä). Tennis, SPA-hoidot, ravintolat ja baarit.
Kuljetus golfkentille Bussikuljetus golfkentälle/golfkentältä säännöllisen aikataulun mukaan. 5,4 km tai 10-15 minuuttia.
WiFi Hotellissa on langaton internetyhteys ilman lisämaksua.
Huonetyyppi Huone merinäköalalla lisämaksusta
All-inclusive Sentido Phenicia hotellissa sisältyy all-inclusive.
Lue tästä mitä se sisältää: Phenicia Hotel All Inclusive

Yhdistä golf ja tennis

Phenicia-hotellin asiakkaille sisältyy yksi tunti tennistä päivässä / huone. Phenicialla on peräti kymmenen massakenttää. Tennismailoja voi vuokrata, mutta Golf Plaisir suosittelee ottamaan omat tennisvarusteet mukanaan.

Citrus Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.