Spain's Finest Courses

Spain's Finest Courses

Pelaa Espanjan parhailla golfkentillä!

Olemme koonneet Costa del Solin parhaat golfkentät samaan pakettiin. Costa del Sol on alue, jossa Espanjan golfturismi on todella alkanut ja alue on edelleen yksi suosituimmista matkustuskohteista golfaajille. Sitä ei ole vaikea ymmärtää, kun miettii alueen vahvuuksia; upeaa ilmastoa, paljon hyviä majoitusvaihtoehtoja ja ennen kaikkea absoluuttista huippuluokan golfia. Kaunis Sotogranden alue on täynnä maailmanluokan golfkenttiä, joista voit valita tämän paketin avulla.

Matkan kohokohtana, pääset pelaamaan Euroopan kuuluisinta golfkenttää, Valderrama Golfia. Tämä matkapaketti sisältää myös pelit Finca Cortesin, Sotogrande ja La Reserva de Sotogrande kentillä. Viimeisenä mainittu on todella mukava kenttä, jota kuvataan usein Valderraman pikkusiskoksi.

Tiedot

Golfisäntä Ei
Golf Academy Ei
Golfkentät lähialueella 7
Etäisyys lentokentältä Malaga Airport, 107 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Sotogrande, 8 km

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.055€

7 yötä kahden hengen huoneessa So Sotograndessa
aamiainen
4 x greenfee (Valderrama, La Reserva, Real Club Sotogrande ja Finca Cortesin)
jaettu golfauto
edestakaiset lennot Malagaan
edestakainen golfbägin kuljetus
jaettu vuokra-auto

Yllä on ehdotus viikon matkasta Malagan alueelle, joka sisältää pelikierrokset neljällä Espanjan parhaalla golfkentällä.

Forecaddie Valderrama
Huomaa, että kun pelaat Valderramassa, yksi forecaddie per lähtöryhmä on pakollinen. Forecaddie maksaa 60 € + tippi, jotka maksetaan paikan päällä.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon23.5℃

Valderrama Golf

Valderrama Golf löytyy monien golfarien bucket list kohteista yhtenä niistä kentistä, joilla haluaisi edes kerran päästä pelaamaan. Kentän suunnitteli vuonna 1974 Robert Trent Jones Sr., joka on yksi legendaarisimmista golfkenttäsuunnittelijoista joiden mestariteoksia löytyy maailmanlaajuisesti. Golfkenttä tunnettiin ensin nimellä Las Aves, mutta vuonna 1985 Jaime Ortiz-Patiño otti kentän haltuunsa nostaakseen sen tasolle, jota ei oltu koskaan ennen Euroopassa koettu.

Robert Trent Jones palasi ja rakensi uudelleen alkuperäisen layoutin, joka oli alunperin rakennettu 10 vuotta aikaisemmin. Työn päätyttyä hän muutti golfkentän nimen Valderramaksi, joka on nimetty golfkentän alueella sijainneen vanhan tilan mukaan. Valderrama Golf on sittemmin noussut eri golfkenttäluokituksissa ja on saavuttanut ensimmäisen sijan Manner -Euroopassa useina eri vuosina.

Valderrama on myös isännöinyt Ryder Cup 1997 -tapahtumaa, jossa mm. Tiger Woods teki debyyttinsä. Lisäksi on järjestetty useita suuria arvokilpailuja, kuten Volvo Masters vuonna 2003, jossa Fredrik Jacobson seisoi pokaali kädessään turnauksen päättyessä.

Tiedot

Väyliä 18
Tietoa kentästä Puistokenttä
Tietoa Par 72 6392 59215520 5322
Driving range Nurmialusta
Golfkentän suunnittelija Robert Trent Jones Sr.

La Reserva Golf Club

La Reserva de Sotogranden golfkenttä avattiin vuonna 2003 ja sen on suunnitellut arvostettu yhdysvaltalainen golfsuunnittelija Cabell B. Robinson. Kenttä mainitaan usein Valderraman sisarkenttänä, ja se on upea haaste kaikille golfaajille – sekä ammattilaisille että harrastajille. Tästä on kiittäminen useita eri vaihtoehtoja tiiauspaikasta ja vaikuttavan nopeita viheriöitä, jotka mahdollistavat monet erilaiset lippujen paikat.
Pelaaminen tässä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa voit nauttia häkellyttävistä näkymistä vuorille ja merelle on epäilemättä upea kokemus. Majesteettinen klubitalo, jossa sekä jäsenet että vierailijat voivat nauttia monenlaisista mukavuuksista, erinomaisesta palvelusta ja houkuttelevasta ravintolan menusta rauhallisuutta huokuvassa ja inspiroivassa ympäristössä on osa elämystä.

Tiedot

Väyliä 18
Tietoa kentästä Mäkinen puistokenttä
Tietoa Par 72 [Black]7053 6448 6048 55905104
Driving range Nurmialusta
Golfkentän suunnittelija Cabell B. Robinson

Real Club de Golf de Sotogrande

Real Club de Sotograndea pidetään yhtenä Robert Trent Jones Sr. tärkeimmistä mestariteoksista. Golfkenttä avattiin vuonna 1964 ja se on ensimmäinen Trent Jones -kenttä Euroopassa. Brändilleen ominaisesti kenttä mukautuu sulavasti ympäröivään luontoon.

Sotogrande tarjoaa fantastisen laajat tiiauspaikat ja leveitä väyliä. Nopeita ja rullivia viheriöitä pidetään yhtenä kentän suurimmista haasteista, samoin kuin satoja bunkkereita, jotka on sijoitettu huolellisesti kentälle. Näistä 69 on viheriöiden ympärillä, joten lähestymisissä tarvitaan suurta tarkkuutta. Monipuolisuus on Sotogranden toinen vahvuus. Tämä ei tarkoita pelkästään väylien välistä vaihtelua, vaan myös kaunista kasvillisuutta;mäntyjä, korkkitammia, palmuja ja muita puulajeja, jotka antavat kentälle sen erityisluonteen ja kauneuden.

Tiedot

Väyliä 18
Tietoa kentästä Puistokenttä
Tietoa Par 72 6492 62105856 5021
Driving range Nurmialusta
Golfkentän suunnittelija Robert Trent Jones Sr.

Finca Cortesin

Finca Cortesin on yksi ehdottomasti parhaista kentistä Sotograndessa. Cabell B. Robinson, joka on ollut useiden arvokenttien suunnittelutyön takana, on myös Sotogranden kentän suunnittelija ja saanut apua maisema-arkkitehti Gerald Hugganilta. He ovat tehneet loistavaa työtä, ja kenttä, jolla on pituutta 6 351 metriä takatiiltä ja josta löydät yli 100 bunkkeria, on luokiteltu yhdeksi Espanjan parhaista kentistä. Älä huolestu, sinun ei tarvitse pelata kenttää takatiiltä, valittavanasi on viisi tiitä, joten voit pelata kentän tasollesi sopivan pituisena.

Finca Cortesinin laadun takeena voimme pitää sitä tosiasiaa, että kuuluisa Nicklaus Academy on valinnut harjoittelupaikakseen tämän kentän. Lisäksi kentällä on järjestetty useita kertoja Volvo World Match Play Championship – yksi maailman arvostetuimmista arvokilpailuista. Finca Cortesinissa sinua odottaa erittäin hyvin hoidettu ja poikkeavan hyvä laatuinen golfkenttä. Aivan kentän vieressä on viiden tähden hotelli, joka on vähintään samaa kaliiperia golfkentän kanssa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa Par 72 6351 5884 4852
Driving range Nurmialusta
Golfkentän suunnittelija Cabell B. Robinson

So Sotogrande

So Sotogrande, joka aiemmin tunnettiin klassisena golfhotellina nimeltä Hotel Almenara, on saanut täysin uuden ilmeen ja avannut ovensa kesällä 2021. Harva edes tunnistaisi samaksi hotelliksi saapuessaan tähän tyylikkäästi sisustettuun uudistettuun hotelliin sen perusteellisen kunnostuksen jälkeen.

Tuttua on kuitenkin ainutlaatuinen sijainti aivan Almenaran 27-reikäisen gofkentän klubitalon vieressä, samalla kadulla kuin itse Valderraman golfkenttä. So Sotogranden kerrotaan omaavan paikallista perinnettä modernisoidulla tavalla, aistittavissa on yksityiskohtiin kiinnittäessä huomiota paljon uutta ja erittäin tuoretta. Kaikissa huoneissa, joilla on kodikkaat nimet; So Soy, So Comfy, So Suite jne., on terassi tai parveke, useimmiten lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, ylellinen kylpyamme ja erillinen sadesuihku.

Löydät hotellista ravintoloita ja baareja. Vuonna 2022 avataan myös fine dining ravintola. Vieressä sijaitsevalla Almenaran klubitalolla voit myös syödä hyvin ja nauttia drinkin ennen ja jälkeen aterian. Tietenkin hotellissa on myös investoitu ihanaan spa- ja wellness -keskukseen, jossa on myös uima -allas. So Sotogrande on ehdottomasti hyvä kohde jo itsessään, mutta suosittelemme hotellia erityisesti myös Spains Finest -paketin valitseville golfmatkaajille .

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Almenaran golfkentän vieressä, parin kilometrin päässä Sotogranden satamasta
Huone 152 huonetta. Kaikissa huoneissa on suihky/kylpyamme, hiustenkuivain, puhelin, TV, minibaari, teen- ja kahvinkeittovälineet, tallelokero, ilmastointi ja parveke/terrassi.
Tietoa Ravintoloita, baari, uima-allas, terassi, puutarha, kuntokeskus spalla
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Hotel Encinar de Sotogrande

Hotel Encinar de Sotogrande on hyvä ja edullinen hotelli Sotograndessa. Neljän tähden hotelli sijaitsee lähellä tunnettuja A7-golfkenttiä kuten Valderrama ja La Reserva. Hotellissa on kaikki mitä tarvitset pelipäivän jälkeen. Uima-allas sijaitsee upealla puutarhalla. Padel-kenttä on mukava lisä heille, joilla energiaa riittää sekä tietysti myös hyvä ravintola ja baari.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Sotograndessa La Cañada Golfin vieressä ja vain muutaman kilometrin päässä Valderramasta ja merestä
Huone Suihku/kylpy, hiustenkuivain, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, osassa huoneista näkymä golfkentälle (La Cañada)
Tietoa Ravintola, baari, uima-allas, terrassi, puutarha, kuntosali, padel
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.