Sandos San Blas

Sandos San Blas

All Inclusive Kanariansaarilla!

Etelä-Teneriffa houkuttelee aurinkoisella ilmastollaan matkailijoita talvisesonkiaikana. Viiden tähden hotelli Sandos San Blas sijaitsee Golf del Surissa. Nimikin sen jo kertoo, että se on paikka golfareille. Sandos San Blas on yhdistelmä golfia, lämpöä, rantaelämää ja all inclusive hotellia.

Teneriffa ja Gran Canaria kilpailevat kumpi on parempi golfmatkakohde Kanariansaarilla. Molemmilla saarilla on korkeatasoisia golfkenttiä ja oma suosikkikenttä löytyy vain kokeilemalla. Golf del Sur on yksi monista golfkentistä, joka talvisin houkuttelee golfmatkaajia palaamaan takaisin. Teneriffalla on paljon muutakin koettavaa ja nähtävää, kuin golfin pelaaminen. Teneriffalla on laaja valikoima ravintoloita ja baareja sekä kattava viihdetarjonta, jotka ovat tärkeitä matkailijoille. Tietysti monet lapsiperheet ja pariskunnat etsivät lomaltaan aurinkoa, rentoutumista ja luontoelämyksiä. Sandos San Blas on korkealaatuinen All Inclusive -hotelli. Hotellialueelta ei välttämättä edes tarvitse edes poistua, jos ei halua golfata. Jos kuitenkin haluat tutkia mitä ympäristössä on tarjolla, sijaitsee hotelli lähellä viehättävää Los Abrigosin kalastajakylää. Nauti tuoreita mereneläviä jossakin hyvistä kalaravintoloista. Taksilla pääsee nopeasti myös nauttimaan Teneriffan vilkkaasta yöelämästä.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Kyllä
Etäisyys golfkentälle 1, 8 km, kuljetus sisältyy.
Etäisyys lentokentältä Tenerife Sur Airport, 9 km.
Etäisyys suurimpaan kaupunkiin Playa de las Americas, 18 km.
Tapahtumat Kilpailut, kurssit jne.

Mitä matkaan sisältyy?

7 yötä kahden hengen huoneessa
all inclusive
rajoittamaton 5 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän- ja pron palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon20.5℃

Golf del Sur

Golf del Sur on yksi Teneriffan parhaista golfkentistä. Kyseinen kenttä on isännöinyt Euroopan kiertueen kilpailuja, mikä on selvä merkki laadukkuudesta. Golf del Surilla on kauniit maisemat. Klubitalolta avautuu näkymät koko alueelle ja links-tyyppisen kentän ensimmäiselle tiille. Golfkeskuksesta löytyy 27 luonteeltaan vaihtelevaa väylää. Jotkut väylät ovat hiukan kumpuilevia, toiset taas tasaisempia. Jotkut väylät ovat rotkomaisia, mikä tarjoaa jännitystä. Melkein kaikki väylät on koristeltu upeilla kaktuksilla ja tuulessa heiluvilla palmuilla. Tyypillistä kaikille väylillä on se, että niissä paljon tilaa ja griinit ovat isoja. Bunkkerit ovat myös erityislaatuisia, sillä ne sisältävät mustaa laavahiekkaa, joka tuntuu erilaiselta ja erittäin eksoottiselta. Golf del Surin bravuuri on eteläisen silmukan 2. reikä: par 3, jossa on korotettu aloituslyöntipaikka ja jonka griini on kokonaan ympäriltä koristeltu tällä mustalla laavahiekalla. Reikää on kutsuttukin nimellä “The Fried Egg”, sen palaneilta näyttävien reunojensa vuoksi. Golf del Sur on kompakti golfkeskus, jossa on lähellä niin klubitalo, ravintola, liikkumisreitit kuin kaikki kenttien ensimmäiset tiit.

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Kumpuileva puistokenttä
Tietoa kentästä Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
Sur, Par 36 2986 2838 2496
Tasoitusraja 54
Driving range Tekonurmi- ja luonnonnurmialustat
Golfkentän suunnittelija Manuel Pinero
Golfkentän suunnittelija Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Sandos San Blas

Sandos San Blas on enemmän kuin hotelli. Se on lomakeskus, josta löytyy kaikkea aina autovuokraamoista kampaamoihin. Siellä on myös oma järvi, jossa voi purjehtia, soutaa tai vaikka vain kellua rauhassa. Hotellissa on kahdeksan erilaista uima-allasta ja monipuolinen urheilutarjonta, joista valita. Hyvinvointikeskuksessa on mahdollista kokeilla erilaisia saunoja ja stimuloivia suihkuja. Hotellin 331 huonetta ovat moderneja ja niissä on sama värimaailma ja tyyli kuin muissa tiloissa. Buffetravintolasta löytyy runsas valikoima kansainvälisiä ruokia. Kuten useissa all-inclusive ravintoloissa, löytyy täältäkin oma osasto lihan ja kalan grillaamiseen haluamallasi tavalla.  Hotellissa on monipuolisia baareja, joissa tarjoillaan erilaisia välipaloja ja juomia. Sandos San Blas on myös lähellä Golf del Surin kohdetta.

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Meren rannalla.
Huone 331 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivan ym.
Tietoa Ulkouima-allas, ravintolat, baarit ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Golf del Sur

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.