Amarilla Golf

Amarilla Golf

Vietä Long Stay -loma Teneriffalla!

Teneriffan eteläpuolella ei voi olla näkemättä jylhää 3718 metrin korkuista Teide-vuorta. Vuoren varjossa voi nauttia parhaasta golfilmastosta ja vain muutamasta sadepäivästä muuten aurinkoisen sään ohella. Upean ilmaston lisäksi Amarilla Golf on yksi harvoista Teneriffan golfkentistä, joka todella kulkee rannikolle asti ja jossa voi tuntea meren tuulahduksen.

Amarilla Golf sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Teneriffalla on vain seitsemän erittäin hyvää golfkenttää, mutta sen sanotaan olevan silti Gran Canarian ohella paras golfkohde viidestä saaresta. Teneriffalla on tietysti paljon muutakin tarjottavaa, kuin tasokkaat golfkentät.

 

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcademyEi
Etäisyys golfkentälle1 km
Etäisyys lentokentältäTenerife Sur Airport 7 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiinPlaya de las Américas, 16 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

28 yötä huoneistohotellissa
ei sis. aterioita
16 x green fee
suorat lomalennot Helsinki-Teneriffa (eteläinen)-Helsinki
sis. lentoverot, yhden kirjattavan matkatavaran sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Huom
Huom. Neljän viikon matkojen saatavuus tällä sivulla perustuu majoituskapasiteettiin.
Lennot varaamme asiakkaillemme matkavarauksen yhteydessä saatavuuden mukaan. Ensisijaisesti käytämme sisaryhtiömme Apollomatkojen lomalentoja.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon19℃

Amarilla Golf

Niissä golkentissä on sitä jotain, jotka sijaitsevat meren rannalla. Amarilla golfklubi on yksi näistä. Kierroksen aikana käydään ihan Atlantin aaltojen lähellä muutamaan otteeseen. Uudistettu golfkenttä on Donald Steelen suunnittelema. Hän on luonut kentän, josta maisemat ja näkymät ovat huippuluokkaa, ja jossa Espanjan korkein Teide-vuori komeilee taustalla. Kenttää ympäröi talot, mutta kuitenkaan liian lähellä häiritsemässä. Kentällä on monta reikää, jotka vaativat keskittymistä. Griinillä on kaksi bunkkeria. Kentän 5. reikä on kerännyt paljon suositota, joka on vaikuttava par 3-väylä, mikä edellyttää veden ja merenlahden yli lyömistä. Tuulinen ilma tekee lyömisestä vielä haastavampaa.

Amarilla golfklubi avattiin vuonna 1989 ja jo seuraavana vuonna European Tourilla pelattiin Teneriffan Open -kilpailua. Ruotsalainen ammattigolfpelaaja Jesper Parnevik pelasi 10 sijalle. Kentän harjoitusalueet golfklubilla ovat hyviä ja vieressä on myös 9-reikäinen par 3-kenttä. Amarilla golfklubi sijaitsee Golf del Sur golfklubin naapurissa, josta löytyy Kanariansaarten tunnetut ja erityislaatuiset bunkkerit, sillä ne sisältävät mustaa laavahiekkaa, joka tuntuu erilaiselta ja erittäin eksoottiselta. Klubitalo on pienehkö ja viihtyisä. Täältä löytyy kuitenkin kaikki se mitä tarvitaan ennen ja jälkeen pelikierroksen. Etenkin ihana aurinkoinen terassi, jossa voi puhua päivän pelistä kylmän oluen ja tapasten äärellä.

Tiedot

Väyliä 18 + 9 reikäinen
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71,  5994 5549 4892
Driving range Kyllä, nurmi- ja tekonurmialusta.
Golfkentän suunnittelija Donald Steel

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.