Jandia

Jandia

Rannan lähellä Fuerteventurassa

Jandia on pitkään ollut surffaajien ja auringonpalvojien paratiisi. Yhä useammat golfarit ovat löytäneet Jandia Golfin. Jandiassa voi nauttia auringosta, uimisesta, tasokkaasta hotellista ja saaren hienoimmista golfkentistä.

Fuerteventuralla on useita hiekkarantoja, mutta ei yhtä niin upeita kuin saaren eteläkärkeen sijoittuvassa Jandiassa. Kilometrien pituiset valkoiset rannat ja rauhallinen ympäristö houkuttelee turisteja lomakohteeseen nauttimaan auringosta ja uimisesta. Jandia Golf on nostanut suosiotaan golfmatkaajien keskuudessa. Golfmatkalla Jandiassa voi ottaa rennosti rauhallisella golfkentällä kauniissa ympäristössä, jonka jälkeen on aika nauttia myös päivistä rannalla tai altaalla. Myös kävely kristallinkirkkaan meren äärellä pehmeässä rantahiekassa, ohikiitävien kitesurffaajien katselu ja näiden värikkäiden purjeiden ihailu tuovat aidon lomatunnelman.

Mukava on käydä myös viehättävässä kalajakylässä Morro Jablessa. Se sijaitsee 8 kilometrin päässä Jandiasta, jonne hiekkarannat päättyvät. Sympaattinen kalastajakylä on kasvanut kaupunkimaisemmaksi, mutta pitää sisällään silti aidon kanarialaisen tunnelman ja on sopiva kontrasti moderneihin hotellikomplekseihin. Nauti illallinen yhdessä loistavista ja paikallisista kalaravintoloista tai ihaile auringolaskua yhdessä kahviloista pienen rantakadun varrella.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Ei
Golfkentät lähialueella 3
Etäisyys golfkentälle 1 km
Etäisyys lentokentältä Fuerteventura Airport 78 km.
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Morro Jable, 8 km.
Tapahtumat Kilpailut, kurssit jne.

Mitä matkaan sisältyy?

7 yötä kahden hengen huoneessa
puolihoito
rajoittamaton 5 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
kuljetukset hotellille - golfkentälle
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon21℃

Jandia Golf

Jandia Golf koki muodonmuutoksen ja se avattiin uudelleen syksyllä 2014. Tiiauspaikat, väylät ja viheriöit uudistettiin. Golfkentän on suunnitellut tunnettu amerikkalainen suunnittelija Ron Kirby. Hän on suunnitellut monipuolisen ja miellyttävän kentän, jossa on paljon erilaisia pitkiä ja lyhyitä väyliä ja reikiä. Näissä lyöntien tarkkuus ja pelistrategia ovat tärkeitä.

Uudistunut Jandia Golf on palannut takaisin tasokkaiden golfkenttien kartalle. Kenttä on kevyesti kumpuileva ja haastava. Siellä on ylitettävänä muutama vesieste ja pariin otteeseen eteen tuleva rotko “Barranco de Vinamar”.  Jandia Golf on lähemmäs 6 000 m pitkä. Golfkenttä on sopivan lyhyt, joten se sopii kaiken tasoisille pelaajille. Kentän vaihtelevuus tuo intoa pelaamiseen jokaiselle. Par 4 rei’illä on suoria väyliä, joissa griini on heti tavoitettavissa ja siellä on hyvät mahdollisuudet tehdä birdie. Golfkenttä sijaitsee laaksossa, josta on upeat merinäkymät. Hieman vuoristoisella kentällä on kuitenkin helppo kävellä. Joidenkin väylien välissä on pidempi kävelyetäisyys. Kuten kaikilla Fuerteventuran kentillä, vaikuttaa tuuli tällä kentällä myös pelaamiseen. Tämä tarkoittaa myös, että golfkentän luonne muuttuu tuulen voimakkuuden ja tuulen suunnan mukaan. Tuuli on viilentää auringonpaisteessa eikä tule liian kuuma pelattaessa.

Golfklubi sijaitsee keskeisellä paikalla golfkentällä. Sieltä on mitä upeimmat näköalat merelle ja golfkentälle. Niille, jotka kaipaavat vielä harjoittelua löytyy omat hyväkuntoiset harjoitusalueet. Uusitulla driving range alueella on noin 20 tiiauspaikkaa. Puttiviheriö sijaitsee hyvällä paikalla ja erillisellä pichiviheriöllä on myös kaksi harjoitusbunkkeria. Golfkenttä on lyhyehkö, mutta sen tuuliolosuhteet tarkoittavat jokaiselle, niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin golfarille haastetta.

 

 

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Mäkinen puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 5888 5370 4982 4514
Tasoitusraja 54
Driving range Tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Ron Kirby
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Occidental Jandia Playa Hotel

Occidental Jandia Playa Hotel on ihana neljän tähden hotelli, joka sijaitsee rinteessä upeaa Jandian rantaa vastapäätä eteläisellä Fuerteventuralla. Hotellissa on 534 huonetta. Se on yksi Fuerteventuran suurimmista ja kuuluu Barcelo-ketjuun.

Hotellin sijainti on idyllinen ja sieltä on vain 5 minuutin ajomatka Jandia Golf -golfklubille. Golfkierroksen jälkeen on helppo liikkua takaisin hotellille. Hotellihuoneet ovat tilavia ja valoisia. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, jossa voi nauttia kauniista näkymästä. Hotellissa on myös kaksi uima-allasta, joista yksi on lämmitetty 20 asteeseen ajalla 1 marraskuuta-30 toukaokuuta. Altaan lämpötila voi olla viileämpi aamulla/illalla riippuen säästä.

Uima-altaiden lisäksi hotellista löytyy useita erilaisia aktiviteetteja. Hotellissa on pieni kuntosali, mahdollisuus tenniksen pelaamiseen, pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Lisäksi hotellissa on oma spa, johon Golf Plaisirin asiakkaat pääsevät kerran käymään ilmaiseksi.

Golf Plaisirin asiakkaana kuuluu hintaan puolihoito hotellissa.  Aamiainen ja illallinen tarjoillaan ravintola Corralejo Buffetissa, jossa on välimerellistä ruokaa.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Morro Jablen rannalla Jandian eteläpuolella
Huone 534 huonetta. Kaikissa on jääkaappi, hiustenkuivain, ilmastointi, terassi tai parveke.
Tietoa Uima-allas, kuntokeskus, spa, baarit, ravintolat ja yökerho.
Wifi Hotellissa on maksuton wifi.

Jandia Golf Course

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.