La Sella

La Sella

Long Stay lähellä Dénian kaupunkia!

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.

La Sella sijaitsee Montgó-vuoren juurella Alicanten ja Valencian välissä. Golfkenttä kiemurtelee kauniin Montgón kansallispuiston läpi. La Sella on 27-reikäinen kenttä, jonka on suunnitellut José-María Olazabal. Kentällä on upeat harjoitusalueet viehättävän luonnon ympäröimänä, ja vain kivenheiton päässä viiden tähden hotellista. Mikäli haluat pitää tauon golfista, sijaitsee hotelli lähellä kahta kaupunkia, jotka ovat Denia ja Javea. Denia on vähän isompi kaupunki, jossa on paljon ostosmahdollisuuksia ja hyviä ravintoloita. Viihtyisässä Javeassa on kauniita rantoja ja rantaravintoloita, joissa viettää mukavia hetkiä.

 

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Ei
Lähellä olevat golfkentät 10
Etäisyys lentokentältä Alicante Airport, 100 km
Etäisyys golfkentälle 0
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Dénia, 7 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.765€

28 yötä huoneistossa
itsepalvelu
rajoittamaton 16 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon28.1℃

La Sella Golf

Löydätkö Espanjasta erittäin hyvää golfkenttää, jota ei myöskään ympäröi talot? José-María Olazabalin suunnittelema kenttä on kauniisti suunniteltu ja se sijaitsee Montgó-kansallispuistossa ilman yhtäkään taloa ympärillään. Tapa, jolla ympäristöä kohdellaan näkyy myös golfkentissä, La Sella kattaa kaiken kierrätetystä vedestä ylläpitoon käytettäviin orgaanisiin tuotteisiin. Kentän kolme yhdeksän reiän silmukkaa on nimetty erilaisten tuulien mukaan. Ensimmäinen silmukka on nimeltään Llebeig, lämmin tuuli Saharasta paikallisella kielellä Valenciana, ja se ulottuu etelään mäntymetsän läpi. Täällä sinulle tarjotaan upeat näkymät kansallispuistoon, ja kentän muoto myös tarkoittaa, että tulet käyttämään usein kaikkia bägissä olevia mailoja.

Toinen silmukka, Gregal, on nimetty tuulen mukaan, jota käytettiin muinaisina aikoina purjehtiessa Kreikkaan. Täällä on enemmän vettä pelissä ja viimeiset väylät tarjoavat jännitystä. Viimeisin ja uusin silmukka Mestral, on saanut nimensä pohjoisen tuulesta. Mestral koostuu kolmesta par 3, kolmesta par 4 ja kolmesta par 5 reiästä, jotka ovat hieman korkeammat kuin muiden silmukoiden väylät. Mestral tarjoaa uskomattoman upeat näkymät merelle, Segaria-vuorelle ja Montgó-kansallispuistoon. Täällä on myös vähän erilaisempi ulkoasu leveine väylineen ja suurempine griineineen. La Sella Golfilla on myös hieno harjoitusalue ja driving range.

 

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
Tasoitusraja 54
Golfkentän suunnittelija José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

Long Stay vieraamme majoittuvat The Residences La Sella huoneistoissa, jotka ovat rakennettu hotelli Denia Marriott La Sella Golf Resortin & Span yhteyteen. Hotelli ja huoneistot sijaitsevat Montgón kansallispuistossa ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Denian ja Javean kaupungista ja niiden rannoilta sekä kivenheiton päästä La Sella Golfin ensimmäseltä tiiltä.

The Residences La Sella huoneistot ovat tilavia ja isompia kuin hotellihuoneet Denia Marriott La Sella Golf Resortissa & Spassa. Niissä on erillinen makuuhuone, olohuone, kylpyhuone ja pieni keittiö/ruokailutila. Lisäksi ilmainen wifi, tallelokero, ilmastointi, satelliitti televisio ja terassi, jossa on näkymät sekä huonepalvelu.

Deniassa on mukava syödä ulkona. Siellä on paljon ravintoloita.

Tiedot

Sijainti La Sella Golf vieressä
Huoneisto Noin 50 huoneistoa. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone, olohuone ja keittiö. Lisäksi ilmastointi, tallelokero ja terassi.
Tietoa Ulkouima-allas, huonepalvelu, pysäköinti, autonvuokraus, kuntosali ja kylpylä.
Wifi Maksuton langaton internet.

La Sella Golf Movie

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.