La Torre

La Torre

Upeaa golfia Jack Nicklausin kentillä

Viivyitpä sitten viikon matkalla tai kuukauden Long Stay -lomalla La Torressa, ei voi muuta kuin nauttia La Torren ilmastosta. Matkalla on myös mahdollisuus pelata Jack Nicklausin suunnitelemilla neljällä eri kentällä. Uskomaton golfelämys on taattu!

La Torre on ollut osa suurta projektia, jonka tarkoituksena on lisätä Murcia kansainväliselle golfkartalle. Jopa 2,500 km laajuiselle alueelle on tehty kuusi golfkenttää, jotka on suunnitellut golflegeda Jack Nicklaus. La Torre ja muut viisi kenttää ovat avattu vuodesta 2007 lähtien. Kentät houkuttelevat joko majoittumaan hotelliin lähettyville tai jopa ostamaan lomaosakkeen jostakin kentän laidalta. Kenttiä markkinoidaan “Jack Nicklaus Golf Trail” -nimellä. Kiinteistömarkkinoiden melko voimakkaan pudotuksen ja jakautuneiden omistajien jälkeen La Torre, El Valle, Hacienda del Riquelme ja Alhama muodostavat nyt oman yksikön. Kentät eivät todellakaan ole huonontuneet, vaan päinvastoin ovat ne kasvaneet ja ikääntyneet tyylikkäästi, ja sama koskee La Torrea lomakohteena.

Mikä tekee hotellista omanlaisensa, on sen suuri ja viihtyisä allasalue. Myös alue hotellin ympärillä on paljon kauppoja ja ravintoloita. Asunnot ja villat sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä keskustasta. La Torre ei ole suuri kaupunki, mutta on erittäin toimiva lomakeskus golfkentän sijaitessa suoraan oven ulkopuolella ja muidenkin kenttien sijaitessa sopivan etäisyyden päässä. La Torre on ollut rakennettu ensisijaisesti kansainvälisille turisteille, mutta sen täydellisen sijainnin ansiosta, vain 30 km etäisyyden päässä viehättävästä alueen pääkaupungista Murciasta sekä 20 km rannoista pitkin rannikkoa, on se vetänyt myös puoleensa useita pysyviä asukkaita.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Ei
Golfkentät lähialueella 4
Etäisyys golfkentälle 0 m (La Torre)
Etäisyys lentokentältä Alicante Airport, 100 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Murcia, 30 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.245€

Hotelli: 7 yötä kahden hengen huoneessa
Huoneisto: 7 yötä huoneistossa, jossa kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö
Hotellimajoitus: 7 aamiaista ja 5 illallista
Huoneistomajoitus: ei sis. aterioita
Rajoittamaton 5 päivän green fee (3 x La Torre, 1 x El Valle, 1 x Riquelme)
kuljetukset kentille aikataulun mukaisesti
edestakaiset lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
skandinaavisen golfisännän palvelu

Golf Plaisir vinkkaa
Varaa asunto koko kaveriporukalle. Asut neljä ihmistä samassa tilavassa asunnossa ja valmistat itse illallisia. Erittäin mukava ja erittäin edullinen. Voidaan varata vain puhelimitse tai sähköpostitse myyntiosastoltamme +358 9 6154 7406 tai info@golfplaisir.fi.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.9℃

La Torre Golf Club

La Torre on golfkenttä, joka sijaitsee hotellin ja huoneistojen vieressä. Kenttä on amerikkalaisen park kentän tyylinen resort kenttä. Väylät ovat tilavia ja muotoilu seuraa lempeästi kumpuilevaa maisemaa. Kentällä on useita strategisesti sijoitettuja bunkkereita ja kolme lampea, jotka tulevat peliin useimmilla väylillä. Kenttä on lyhin kaikista Jack Nicklaus -kentistä alueella ja par on vain 68. Huolimatta siitä, että La Torressa on vain kaksi par 5 reikää ja jopa kuusi par 3 reikää ja sen mitta on vain 498 m keltaiselta tiiltä ja 3884 m punaiselta tiiltä, kenttä ei ole lyhyt, kuten Par 3 kentät tai Pay and Play kentät. Viheriöiden ympärillä on paljon valuma-alueita ja on tärkeää pelata tarkasti, muuten on helppo joutua johonkin bunkkereista väylän varrella tai viheriöiden ympärillä. La Torressa mielenkiintoinen seikka on, että pelissä voi todella käyttää hyväkseen kuutta par 3 reikää. Reiät eivät todellakaan ole suunniteltu hätäratkaisuiksi, vaan ne ovat hyvin harkittu sekoitus upeita lyhyitä reikiä. Reikä 9 on monelle hermostuttava reikä, kun pitäisi pystyäkäsittelemään paine lyödä veden yli hotellin uima-allasalueella seuraavan väkijoukon katsellessa. Reikä 17 on 153 metriä pitkä Par 3-väylä, joilla on enemmän esteitä, kuin voit kuvitella. Vesi oikealla ja Out of bounds vasemmalla, kaksi griini bunkkeria ja salamannopea aaltoileva viheriö. Reikä vaatii tarkkuutta ja on haaste riippumatta siitä, oletko eliittipelaaja vai lomailija.

La Torre on isännöinyt useita suuria kilpailuja, mukaan lukien Espanjan Senior Professionals Championship kilpailun. Tämän pitäisi olla todiste siitä, että par 68 on oikeastaan vain luku eikä mittaa kuinka vaikea tai hyvä golfkenttä on. Jack Nicklaus on La Torren kanssa luonut mielenkiintoisen ja hauskan golfkentän, joka ei vaadi, että lyöt aina avauksiasi yli 250 metrin päähän.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 68, 5403 4981 4507 3884
Drivingrange Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus

Hacienda Riquelme Golf

Tämä Nicklaus Designin luomus on todellinen mestaruustason kenttä takatiiltä pelattuna. Klubitiiltä pelattuna ei yhtä vaativa, mutta silti todellinen haaste.
Vaikeus ei tule niinkään avauslyönneissä tai väylillä. Sillä väylät ovat kohtalaisen leveitä ja avauslyönneille on mukavasti tilaa väylillä. Kuten kaikilla Nicklaus-kursseilla, täälläkin on paljon väyläbunkkereita jota tulisi välttää. Lisäksi on tärkeää pysyä kulloinkin oikealla puolella väylää saadakseen mahdollisimman yksinkertaisen jatkolyönnin. Suuria haasteita luovat hyvin muotoillut viheriöt, jotka ovat usein sekä korotettuja että useissa eri tasoissa. Toisin sanoen, ei riitä että lyöt griiniosuman; sinun on myös oltava oikealla tasolla saadaksesi kohtuullisen birdie mahdollisuuden, muuten pelaat helposti yhden jos toisenkin kolmen putin viheriön.

Hacienda Riquelmessa on viisi suurta lampea, jotka tulevat peliin melkein puolessa väylistä. Kaksoisreiät 9 ja 18 sijaitsevat suurimman lammen vastakkaisilla puolilla ja molemmat ovat todennäköisiä kandidaatteja signature reikää valitessa. Tiilyönnin vaikeus riippuu tuulesta sekä luontaisesta draw tai fade lyönnistäsi. Viheriötä lähestyttäessä molemmat reiät ovat yhtä jännittäviä sekä veden että bunkkerien ollessa pelissä. Nämä etuysin ja takaysin päätösreiät ovat kerrassaan upeat.

Hacienda Riquelme pitäisi pelata strategisesti ja ymmärtää toisinaan oma rajallisuutensa ja ottaa satunnaisesti bogey välttääkseen joitain merkittäviä katastrofeja. Kuuma putteri ei ole yhtään haitaksi, jos haluat hyvät pisteet. Kyseessä on hyvin luonnonkaunis golfkenttä, jossa väyliä reunustavat hyvin sijoitetut oliivipuut ja upeat palmut. Kentällä on suojeltu kotoperäistä kasvistoa ja viiden lammen ympärille on pesiytynyt rikas linnusto. Hacienda Riquelmen kenttä on pääosin suurten maatilojen mailla, joiden rakennuksissa toimivat nyt klubitalon Pro shop ja ravintola. Ihastuttavan golfkierroksen jälkeen voit nauttia vuosisadan vaihteen suurtilan tunnelmassa jotain juotavaa. Hacienda eli suurtila oli aiemmin Riquelme-perheen omistuksessa ja voit vieraillessasi ravintolassa helposti tuntea historian havinaa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6356 5854 5552 5084
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus

Alhama Signature Course

Alhama Signature Course on Nicklaus Golf Trailin kruunun jalokivi. Nicklaus Golf Trail koostuu neljästä Jack Nicklaus -kentästä noin 25 kilometrin säteellä toisistaan. Jack Nicklausia pidetään maailman kaikkien aikojen parhaana golfpelaajana. Hänellä on 18 Major voittoa ja yli 70 voittoa PGA-kiertueella. Hän on myös pelaaja, joka on onnistunut parhaiten brändin hallinnoinnissa ja onnistuneen kenttäsuunnittelu-uran luomisessa. Golfkentillä, jotka ovat Signature kenttiä, Jack on itse ollut erittäin aktiivisesti mukana suunnittelussa. Nämä kentät ovat yleensä hieman parempia, eikä Alhama ole poikkeus.

Alhaman pelaaminen ei ole helppo tehtävä, mutta silti kenties matkan kohokohta. Kenttä on takatiiltä pitkä ja kentällä on viisi suurempaa järveä, jotka ovat usein pelissä, 116 bunkkeria, joiden paikat on hyvin suunniteltu, leveät ja kauniit, aaltoilevat väylät ja salamannopeat viheriöt – Kenttä on juuri niin hyvä kuin miltä kuulostaa. Signature reikiä on monta, mutta niin sen pitäisi ollakin Nicklaus Signature -kentällä. Reikä 11 on mukava par 3-väylä jossa vettä riittää aina viheriölle asti ja tuuli nousee usein ratkaisevaksi tekijäksi. Reikä 8 on yksi monesta reiästä tällä kentällä, jossa on pakko miettiä ennen kuin lyö. Sinut palkitaan hyvästä lyönnistä ja rangaistaan huonosta eli kuten monet muutkin reiät, tämä on todellinen haaste.

Golfkenttä koostuu pääosin amerikkalaisesta suunnittelusta, mutta se sulautuu perinteiseen espanjalaiseen hieman karuun maisemaan, jossa tyypillinen kotoperäinen kasvisto ja eläimistö on säilynyt. Tänne tulevan ei kannata yllättyä, jos nenään tulee hieman timjamin ja rosmariinin tuoksua, kun on karheikolla lyömässä. Kentän kehyksenä toimii jokunen valkokalkittu talo, mutta jos katsot hieman ylöspäin, näet kauniit Sierra Espuñan vuoret taustalla.

 

Lisätietoa Alhama Signature Course

Alhama Signature Course suljettiin koronapandemian yhteydessä ja sen odotetaan avautuvan uudelleen 2023. Tällä hetkellä ei ole täysin selvää milloin kenttä avautuu ja mikä on kentän kunto avattaessa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 6884 6056 5741 5034
Drivingrange Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus

El Valle Golf Club

El Vallen kenttä sulautuu Jack Nicklaus -kentistä kenties parhaiten ympäröivään luontoon. Kentällä on kaksi lampea, muutama pienempi puro ja valtava määrä bunkkereita, jotka muodostavat tälle golfkentälle Arizona-tyylisiä esteitä. Suunnittelun inspiraationa on yritetty käyttää autiomaata ja reikiä pelataan usein rotkojen ja railojen lomassa. Useat suuret ja kauniit kalliomuodostelmat ja kaktukset lisäävät aavikkotunnelmaa. Useat väylät kulkevat vieretysten mikä tarkoittaa sitä, että suurta osaa kentästä ei ole ympäröity rakennuksilla. Tämä lisää yksityisyyttä kentällä. El Valle ei ole pitkä kenttä, mutta kentällä on haasteena paljon korotettuja viheriöitä ja vaarallisia bunkkereita.

Jos et osu lähestymisessä viheriölle, vaatii kenttä sinulta todella vakaata lähipeliä ja suuren määrän mielikuvitusta – Voi olla turvallisempi putata kuin chipata, jos olet aivan griinin vieressä. Kaksi lampea ovat todella pelissä ja erottavat reiät 13 ja 14. Lammet ovat myös pelissä rei’illä 17 ja 18, minkä myötävaikutuksesta pelaaja kokee varsin mielenkiintoisen loppu kierroksen. Pääset nauttimaan kauniista näkymistä ja autiomaan, hiekan ja okran värit luovat upean kontrastin vihreille väylille.

Klubitalon terassilta on näkymä reiän 18 viheriölle. Terassi on upea paikka istua ja filosofoida kuinka voit kesyttää El Vallen ensi kerralla.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 6355 5634 5379 4466
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus

The DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa

The DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa on melko pieni hotelli, jossa on 133 huonetta ja joka sijaitsee suoraan La Torren golfkentällä. Toisin sanoen se on täydellinen golflomalaisille. Kaikki, jotka ovat käyneet hotellissa aiemmin tunnistavat lämpimän suklaakakun tuoksun, joka leijuu vastaan aulassa. DoubleTree on yksi Hiltonin brändeistä ja nopeiten kasvava. Se ei kuitenkaan voi kilpailla Hiltonin luksusbrändien, Conrad tai Waldorf Astoria kanssa, mutta on myös taattua 5-tähden tasoa.

La Torressa on erinomainen uima-allasalue ja tekojärvi sekä useita paikallisia ravintoloita ja baareja. Hotellissa on myös paljon ravintoloita, allasravintola on nimeltään Al Fresco, jossa tarjoillaan yksinkertaisempia aterioita. Pääravintola, jossa tarjoillaan myös aamiainen on nimeltään Ginkgo. Restaurante La Vinoteca on fiininpi ravintola, joka on yhteydessä bar La Vinotecaan, josta saa sekä viinejä että suuren valikoiman drinkkejä. Ravintolassa on herkullisen ruoan lisäksi upea viinikellari. Hotellissa on viihtyisä spa, jossa on lämmitetty allas ja sauna sekä viisi kauneushoitolahuonetta. Ne, jotka eivät ole saaneet golfista urheilua tarpeeksi, voivat aina käydä treenaamassa kuntosalilla, joka on auki kellon ympäri.

Hotellihuoneet ovat tilavia ja näköala on golfkentälle päin. Ne on sisustettu kuten voisi olettaakin Hilton-hotellilta. Huoneet sisältävät muun muassa tv, tallelokero, hiustenkuivain, minibaari, wifi ja parveke. Hotellissa on myös mukavia yhteisiä tiloja ja suuri ulkoterassi.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Suoraan La Torren golfkentällä
Huone 133 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivain ym. Parveke/terassi.
Tietoa Ulkouima-allas, ravintoloita, baareja, tennis, spa, kuntosali ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

The Residence La Torre

Vaihtoehtoisesti viikon matkalle voit myös valita majoitutko joko 5-tähden DoubleTree by Hilton hotellissa puolihoidolla vai 4-tähden huoneistossa, jossa on itsepalvelu, ja jossa myös Long Stay matkalla olevat majoittuvat. Majoittuminen huoneistossa vaikka majoitus onkin vain viikon pituinen on muuttunut yhä suositummaksi hotellihuoneen sijaan. Etuna on se, että voit täyttää jääkapin oman maun mukaisesti ja syötyään täyttävän lounaan jo golfklubilla, voi kokata jotain kevyttä illalla tai käydä jossain paikallisista ravintoloista.

The Residence La Torressa on erilaisia huoneistoja, jotka sijaitsevat lähialueella. Huoneistot ovat siistejä ja niillä on 4-tähden luokitus. Lattian ja värien sekä huonekalujen tai muiden kalusteiden osalta niissä voi olla eroja. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja ne sisältävät kaksi makuuhuonetta, kylpyhuoneen ja yhdistetyn olohuoneen ja keittiön. Huoneistossa on hyvin varusteltu keittiö uunilla, mikroaaltouunilla, jääkaapilla/pakasstimella sekä astianpesukoneella että pesukoneella. Kaikissa on myös ilmastointi, TV, wifi ja tallelokero. Ilmainen parkkipaikka huoneiston vieressä. La Torren huoneistoissa on näkymät gofkentälle tai puutarhaan ja niissä on joko parveke tai terassi.

La Torren etu on se, että hotellin, huoneistojen, kenttien sekä ravintoloiden asiakkaat saavat alueen eloisaksi ja siellä on enemmän sykettä kuin monessa muussa golfresortissa, jossa majoitus on pelkästään hotellissa. Tietysti myös toinen etu on se, että on etuoikeus pelata kaikilla neljällä eri Jack Nicklausin kentällä.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti La Torren golfkentän vieressä
Huoneisto 60 huonetta. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty keittiö/olohuone. Parveke/terassi sekä pesukone että astianpesukone.
Etäisyys Murciaan 30 km
Etäisyys rannalle 25 km
Tietoa Tennis, uima-allas, padel, ulkoilma kuntosali, ravintola ja marketti

DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.