Punta Cana

Punta Cana on erinomainen golfkohde Karibialla, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän kauniita rantoja, turkoosia vettä ja upeita golfkenttiä. Täällä voit kokea golfin aivan uudessa ulottuvuudessa luonnon kauneuden ympäröimänä, joka jättää sinut sanattomaksi.

Herkisty aamun sarastukseen, kun ensimmäiset auringonsäteet maalaavat taivaan pehmeillä pastelliväreillä. Se on aamu, jolloin voit astua ulos ja sukeltaa Punta Canan golfkentälle. Täällä odottavat huolellisesti hoidetut väylät ja täydellisesti viimeistellyt viheriöt, jotka tarjoavat jännittäviä haasteita niin vasta-alkajille kuin kokeneille pelaajille. Olitpa sitten millä tasolla tahansa, Punta Canasta löytyy golfkenttä, joka sopii jokaiselle ja takaa ikimuistoisen golfkokemuksen.

Punta Cana tarjoaa vaikuttavan valikoiman golfkenttiä, jotka ovat saaneet alkunsa maailman tunnetuimpien golfarkkitehtien, kuten Jack Nicklausin, Tom Fazion ja Pete Dyen kynästä. Täällä kohtaat haastavia bunkkereita, strategisesti sijoitettuja vesiesteitä ja upeita panoraamanäkymiä Karibianmereen pitkin avoimia väyliä. Kaikki tämä sulautuu yhteen Punta Canan trooppisen kauneuden kanssa.

Punta Canan golfkentät tarjoavat vertaansa vailla olevia luontoelämyksiä. Palmujen, trooppisten kukkien ja lumoavan viidakon luoma taustamaisema kietoo sinut pelin tunnelmaan. Astuessasi ensimmäiselle tiille, lempeän tuulen hyväillessä kasvojasi ja auringonsäteiden lämmittäessä poskiasi, koet lyömättömän rauhan ja harmonian luonnon kanssa.

Golf Punta Canassa on enemmän kuin pelkkä harrastus. Päivän golfkierroksen jälkeen voit hemmotella itseäsi ylellisillä rantaklubeilla tai rentoutua nauttimalla hieronnasta ylellisessä kylpylässä. Tutustu Karibian keittiöön ja nauti herkullisista meren antimista ja trooppisista hedelmistä. Lähde veneretkelle ympäröiville saarille ja sukella lumoavaan vedenalaiseen maailmaan.

Pakkaa golfmailasi ja sukella seikkailuun Punta Canan golfparatiisissa. Anna upean ympäristön inspiroida sinua, pelaa intohimolla ja nauti jokaisesta hetkestä kentällä. Koe golf ja paratiisi yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ja luo unohtumattomia muistoja, jotka pysyvät aina sydämessäsi.

Golfkohteemme Punta Canalla

Dominikaaninen tasavalta, Punta Cana

Bavaro Golf

Punta Cana hurmaa vierailijat upeilla, pitkillä ja valkoisilla hiekkarannoillaan, jotka venyvät kilometrien mittaisina. Golfkentät ovat täällä kuin helminauha, tarjoten ikimuistoisia pelikokemuksia lomakeskuksissaan. Tämä Karibian paratiisisaari on yksi alueen suosituimmista matkakohteista, ja siellä voi kokea kaiken sen, mitä unelmilta Karibialta odottaa. Täällä voi nauttia palmupuiden varjosta, lämmöstä, hiekkarannoista, virkistävistä drinkkeistä, ylellisistä hotelleista ja tietenkin unohtumattomista golfelämyksistä.