Golf Dominikaanisessa tasavallassa

Dominikaaninen tasavalta on maineikas yhtenä Karibian parhaista golfkohdeista. Saaren upeat golfkentät, yhdistettynä luksushotelleihin, runsaaseen aurinkoon ja hiekkaisiin valkoisiin rantoihin, tekevät siitä todellisen unelmakohteen golfaajille Karibialla.

Dominikaaninen tasavalta on tunnettu upeista rannoistaan, auringostaan ja turkoosista vedestään. Mutta trooppisen paratiisinsa lisäksi maa tarjoaa myös joukon upeita golfkenttiä, jotka ovat tehneet siitä suositun kohteen golfin ystäville ympäri maailman.

Maassa on yli 20 golfkenttää, joista suurin osa sijaitsee suosituimpien lomakohteiden läheisyydessä. Alueet kuten Punta Cana, Casa de Campo, pääkaupunki Santo Domingo ja Puerto Plata tarjoavat maailmanluokan golfkenttiä.

Punta Cana, Dominikaanisen tasavallan kauniilla itärannikolla, on suosittu kohde golfin ystävien keskuudessa ympäri maailman. Palmujen reunustamien rantojen ja trooppisen maiseman ympäröimänä Punta Cana tarjoaa useita upeita golfkenttiä, jotka houkuttelevat sekä amatöörejä että ammattilaispelaajia. Punta Canan golfkentät ovat usein lomakeskuskenttiä, jotka sijaitsevat lähellä merenrantahotelleja, mutta ne pitävät silti yllä erittäin korkeaa tasoa.

Vähän länteen päin sijaitsee Casa de Campo, jossa on joitain Karibian parhaista golfkentistä. Kuuluisa Teeth of the Dog -golfkenttä sijaitsee juuri täällä ja monet pitävät sitä yhtenä maailman parhaista golfkentistä. Lisäksi Casa de Campon Dye Fore Course on myös upea golfkenttä.