Thracian Cliffs

Thracian Cliffs

Yksi Euroopan kauniimmista kentistä!

Mustanmeren rannikolla Pohjois-Bulgariasta löytyy luonnonkaunis rannikkokaistale "Cape Kaliakra". Täällä tarjoamme golfin parasta - Thracian Cliffs, huippuluokan ja ylellinen golflomakeskus. Cape Kaliakrasta on tullut Bulgarian ikioma golfrannikko

Balchik ja sitä ympäröivä alue on Bulgarian Mustanmeren rannikon eksklusiivisempi osa, eikä siellä ole suuria turistikohteita, eikä jättimäisiä hotellikomplekseja, kuten etelämpänä. Alueella on jännittävä historia, ja vanha roomalainen linnoitus Kaliakran niemen perimmäisessä päässä on hyvin vierailtu ja mielenkiintoinen retkikohde. Toinen nähtävyys on Balchick Palace palatsi ja sen ympäröivät upeat puutarhat. Balchick ja sen ympäristö ovat olleet aikoinaan Romanian vallassa. Romanian viimeisen kuningattaren “Edinburghin kuningatar Marie” suosikkipaikka oli Balchickin ympäristö. Kävely kauniissa puutarhassa yhden taitavan oppaan kanssa on sekä silmän iloa että mielenkiintoinen historiantunti. Patikointi, viininmaistajaiset, purjehdus, galleriavierailut, arkeologiset kaivaukset ja paljon muuta. Täällä on paljon muutakin tekemistä, eikä sinun välttämättä tarvitse muualle lähteä Thracian Cliffiltä – koska olemme valinneet sinulle parhaan kohteen, Thracian Cliffsin, upean korkeimman luokan golfkohteen!

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Kenttiä alueella3
Matka lentokentältäBurgas Airport 180 km
Lähin kaupunkiBalchik, 17 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.475€

7 yötä huoneisto sviittissä
7 aamiasta ja 5 illallista
3 x green fee Thracian Cliffs
1 x green fee Lighthouse
1 x green fee Black Sea Rama
Norwegianin suorat lennot ja lentovero
matkatavaralaukku ja golfbägi ruumaan
lentokenttäkuljetus
golfisännän palvelut

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon17.2℃

Thracian Cliffs Golf Club

Thracian Cliffs on upea ja ainutlaatuinen golfkenttä. Sitä ympäröi Mustanmeren dramaattinen kivinen rannikko. European Tourin arvostettu reikäpeli, Volvo World Match Play, pelattiin täällä vuonna 2013. Kenttä ei ole helppo, ja kannattaa varautua siihen, että muutama pallo saattaa hävitä kierroksen aikana. Mutta voimme taata, että kenttä jättää hyvän vaikutelman kaikille golfareille. Vaikea on sanoa mikä on kentän nimikkoväylä, mutta varsinkin väylä seitsemän jää varmasti kaikille mieleen. Tiiauspaikka sijaitsee kallioiden päällä noin 40 metrin pudotuksena viheriölle. Viheriö on upotettu kallioseinään ja rajaa Mustanmeren. Jos tuuli puhaltaa Mustaltamereltä, väylä voi olla todella haastava myös ammattipelaajille.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Mäkinen meren rannalla
Tietoa kentästä Par 72, 6452 6060 5704 5273 4483
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta
Golfkentän suunnittelija Gary Player

Lighthouse Golf Club

Hyvän huumorin omaava pieni walesilainen Ian Woosnam on legendaarisen golfaajan lisäksi myös poikkeuksellinen kenttäsuunnittelija. Lighthouse sijaitsee Black Sea Raman vieressä kauniilla luonnonalueella, jossa on viisi järveä, joista jokainen on integroitu kentän suunnitteluun parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelun filosofia on links tyyppinen kenttä, vaikka ei aivan links kentäksi voi kutsua. Vastineeksi se on todella monipuolinen kenttä, jossa haastetta saavat sekä harrastajat että ammattilaiset. Jos haluat terävöittää peliäsi täällä on todella hyvät harjoittelumahdollisuudet. Kierroksen jälkeen suosittelemme rentoutumaan mukavalla klubitalon terassilla ja älä missaa mukavaa kioskia, jonka ohitat reikien 8 ja 14 ohi, josta on aivan upeat panoraamanäkymät Mustallemerelle.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 6168 5802 5368 4816
HCP-tasoituisraja 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs.
Golfkentän suunnittelija Ian Woosnam

Black Sea Rama Golf Club

Eteläafrikkalainen golflegenda Gary Player on saavuttanut Black Sea Ramassa todellisen mestariteoksen. Tosin hänellä oli ainutlaatuinen luonnonmaisema käytössä, mutta titteliä, kuten “Maailman paras uusi golfkenttä” (Golf Digest), ei ole niin helppo saavuttaa. Tämä on ensimmäinen golfkenttä Bulgariassa, ja sitä pelataan dramaattisella kallion reunalla 200 metriä merenpinnan yläpuolella. Black Sea Rama on kisakenttä, ja se on todella pitkä takatiiltä, mutta kuten monilla Gary Playerin kentillä, väylillä on runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia tehdä hyviä tuloksia kaikentasoisille golfaajille. Koska kenttä on lähellä merta, tuuli voi olla ratkaiseva tekijä tämän päivän tuloksissa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6240 5857 5424 4662
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta ja matolta
Golfkentän suunnittelija Gary Player

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs ylläpitää samaa korkeaa tasoa muissa tiloissa kuin upealla golfkentällä. Täällä asut huoneistosviiteissä, jotka ovat hajallaan klubitaloalueella kahdessa osassa – Hillside ja Marina Village. Tilavat yksiköt, joissa on tyylikäs sisustus, ja luovat eksklusiivisen tunnelman. Peruspakettimme perustuvat majoitukseen pienimmässä asunnossa, vähintään 65 neliömetrin sviiteissä, joissa on makuuhuone, olohuone, kylpyhuone ja pieni keittiö. Pohjaratkaisu vaihtelee hieman, mutta huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja kaikki ovat erittäin korkeatasoisia. Klubitalo on lomakeskuksen sydän, ja siellä on vastaanotto, ravintoloita ja baari sekä ensiluokkainen kylpylä. Thracian Cliffsillä on myös kaksi yksityistä rantaa, joissa on aurinkotuoleja, ruokailumahdollisuus ja vesiurheilumahdollisuuksia.

 

 

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijantiThracian Cliffsin klubitalon vieressä
Huoneistot151kpl. Kaikki huoneistot ovat täysin varusteltuja ja niissä on 1-3 makuuhuonetta. Täällä on keittiö, ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja jne.
PalvelutUlkouima-allas, kylpylä, ravintolat, baari, kuntosali, biljardi mm.
WifiHotellissa on langaton internetyhteys ilman lisämaksua.

Thracian Cliffs

Gary Player om Thracian Cliffs

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.