Golf Cape Kaliakrassa

Golfin pelaaminen Kaliakran niemellä Mustanmeren rannikolla Bulgariassa on jännittävä ja uskomattoman kaunis kokemus. Varnan kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalla alueella on tehty suuria investointeja golfkentille. Tänne on luotu niin kutsuttu Bulgarian "Signature Golf Coast".

Golfmatkamme Cape Kaliakralle Bulgariassa ovat erittäin suosittuja ja tarjoavat mahdollisuuden pelata golfia kolmella eri golfkentällä fantastisessa golfympäristössä. Yhtenä Euroopan kauneimmista golfkentistä pidetty Thracian Cliffs Golf on upea ja ainutlaatuinen golfkenttä. Sitä ympäröi Mustanmeren dramaattinen kivinen rannikko. Eteläafrikkalaisen golflegenda Gary Playerin luoma mestariteos BlackSeaRama Golf valittiin ”Maailman parhaaksi uudeksi golfkentäksi” (Golf Digest) vuonna 2009. BlackSeaRama Golfin vieressä on Lighthouse Golf Club. Golfkenttä sijaitsee kauniilla luonnonalueella, jossa on viisi järveä, joista jokainen on integroitu kentän suunnitteluun parhaalla mahdollisella tavalla. Golf Plaisirin golfmatkoilla Cape Kaliakralle majoitut Thracian Cliffsillä ja pelaat golfia kaikilla kolmella golfkentällä.

Golfmatka Cape Kaliakralle Bulgariassa tarjoaa kolme upeaa golfkenttää upeassa ympäristössä ja lyömättömillä merinäkymillä. Kaikki golfkentät ovat erittäin korkeatasoisia ja sinulla on taatusti golfloma, jota et unohda.

Golfisäntä Cape Kaliakrassa

Cape Kaliakran matkakohteesta löydät myös Golf Plaisirin skandinaavisen golfisännän. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!  Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Cape Kaliakrassa

Bulgaria, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs

Mustanmeren rannikolla Pohjois-Bulgariasta löytyy luonnonkaunis rannikkokaistale "Cape Kaliakra". Täällä tarjoamme golfin parasta - Thracian Cliffs, huippuluokan ja ylellinen golflomakeskus. Cape Kaliakrasta on tullut Bulgarian ikioma golfrannikko