Golfia Bulgariassa

Golf Bulgariassa on yksi monista uusista, jännittävistä golfmaista Euroopassa. Tämä johtuu pääasiassa suuresta golfinvestoinnista Mustanmeren Varnan kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalla alueella. Täällä kolme parasta kenttää, jotka tunnetaan yhdessä nimellä Bulgarian "Signature Golf Coast", ovat lähellä toisiaan. Yksi kentistä on jo isännöinyt VM-reikäpeli kisan ja saanut pelaajilta erittäin positiivisia arvosteluja.

Mitä tulee golfmatkoihin Bulgariaan, voit itse asiassa odottaa melko paljon. Kaksi Mustameren rannikon kentistä on eteläafrikkalaisen golflegenda Gary Playerin suunnittelemia. Entisen Ryder Cupin kapteenin, walesilaisen Ian Woosnamin kolmas golfkenttä.

Ian Woosnam on itse asiassa suunnitellut toisen golfkentän Bulgariaan ja se on varmasti yksi syy hänen uusiutuneeseen itseluottamukseensa. Bulgariassa on yhteensä 10 golfkenttää, mutta on selvää, että Mustameri on herättänyt eniten huomiota.

Mielenkiintoisin golfturismin kannalta on epäilemättä Varnan pohjoispuolella sijaitsevat kolme kenttää Traakialaisten kallioiden kärjessä. Thracian Cliffs, jota monet pitävät yhtenä upeimmista uusista golfkentistä koko Euroopassa. Mutta myös Black Sea Rama (nimetty Valderraman mukaan) ja Lighthouse ovat loistavia golfkenttiä.

Kuka olisi muutama vuosi sitten uskonut, että Bulgariasta tulisi Euroopan huippugolfkohde ja tarjoaisi upeita golfelämyksiä golfaajille kaikkialta maailmasta?

Golfisäntä Bulgariassa

Bulgarian matkakohteesta löydät myös Golf Plaisirin skandinaavisen golfisännän. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!


 

Bulgaria

Cape Kaliakra

Kaliakran niemellä ja Bulgarian "Signature Golf Coast" -alueella on useita upeita ja erittäin kauniilla paikoilla sijaitsevia golfkenttiä, joiden lippulaivana ovat legendaarisen Gary Playerin suunnittelemat Thracian Cliffs. Kentän jyrkiltä rantakallioilta avautuvat upeat näkymät.